Shutterstock / Kobby Dagan

Shutterstock / Kobby Dagan

In ‘America’s Next Supervisor’ zie je wie Britney’s nieuwe curator wordt

In de Verenigde Staten is een nieuw programma van start gegaan: ‘America’s Next Supervisor’. In deze afvalrace is te zien wie de nieuwe curator gaat worden van de 39-jarige handelingsbekwame popster Britney Spears. Volgens vader James Spears is het ‘hoog tijd voor een frisse wind’. Nu vader Spears na dertien jaar stopt met het curatorschap over het volledige leven van zijn dochter, rijst de vraag: “Wie wordt de nieuwe toezichthouder?”

In de eerste aflevering komen de kandidaten al voor een penibele kwestie te staan. “Mag Britney zwanger worden of niet?” De kansmakers moeten zo snel mogelijk alle voors- en tegens opsommen van Britney’s mogelijke moederschap. Degenen die de meeste tegenargumenten op kunnen noemen, zijn door naar de volgende ronde.

In de afleveringen daarna wordt het de kandidaten nog een stuk moeilijker gemaakt. Welke medicijnen geef je Britney? Hoe laat moet ze naar bed? Mag ze melk in haar koffie? De makers van de show verwachten nog veel meer seizoenen te kunnen maken. “Er staan 1,3 miljoen Amerikanen onder curatele. Daarvan is vast wel een curator te vinden die zegt: Het is tijd dat iemand anders over het leven van een ander gaat bepalen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *