Shutterstock.com/FabrikaSimf

Eva bewijst dat vrouwen wel grappig zijn: ze stak zojuist haar scheet aan

‘Steekvlam legt iedereen het zwijgen op’

Het is altijd weer een discussie: zijn vrouwen grappig of niet? Eva was er helemaal klaar mee en maakte een einde aan de eeuwige vraag. 

Eva: “Toen ik vanochtend met collega’s bij de koffieautomaat stond, was er weer die discussie. ‘Noem ze dan eens op Eva, die grappige vrouwen? Ik ken ze niet’, zei mijn baas. Moet ik dan wéér alle grappige vrouwen op gaan noemen, waarop zij dan kunnen zeggen dat ze ze niet kennen, of daarop zeggen dat Youp van ‘t Hek toch echt wel grappiger is? Omdat hij altijd zo’n lekker rond verhaal vertelt. En dat andere vrouwen vrouwen ook niet grappig vinden. Omdat vrouwen nou eenmaal een kutstem hebben. En geen humor dus. Ik zag nog maar één uitweg. Ik liep naar mijn bureaustoel, zat met mijn benen wijd, stak mijn voeten de lucht in, riep om aandacht en hield een aansteker bij mijn billen.”

Een steekvlam volgde. Het was er eentje met een prachtig trompetgeluid, en gaf een mooi blauw vlammetje. “Als ik nu ooit weer de vraag krijg of vrouwen wel grappig zijn, doe ik het zo weer. Geen humor? Niet zo grappig als mannen? Hier! Kijk dan: deze scheet voor je. Nu kan niemand meer beweren dat vrouwen niet grappig zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *