tommaso79 / Shutterstock

tommaso79 / Shutterstock

Real life: beste vriendin beantwoordt grappige filmpjes met niet grappige filmpjes

'Ik heb me blijkbaar volledig in haar vergist'

Ze had het nooit verwacht, maar toch overkwam het de 26-jarige Lotte deze week: haar beste vriendin beantwoordt haar grappige filmpjes met niet grappige filmpjes.

“We kennen elkaar al zo lang en praten over alles. Je denkt dat je op dezelfde golflengte zit, dat je elkaar begrijpt, maar blijkbaar heb ik me volledig in haar vergist.” Het besef was onvermijdelijk toen Lottes vriendin na een reeks zorgvuldig uitgekozen grappige, gevatte en tegelijkertijd intelligente filmpjes van haar kant een reel terugstuurde van een meisje dat haar vriend laat schrikken.

“Ik dacht eerst dat ze het misschien bewust deed, als een soort van ironie. Maar helaas. Daarna kreeg ik nog een reel van een kat met een bril op die in slaap valt. En eentje van een man die een hamburger maar dan zonder alle ingrediënten bestelt bij de McDrive.”

Lotte weet nog niet goed hoe ze haar vriendin weer onder ogen moet komen. “Het zal sowieso ongemakkelijk zijn, want er is iets kapot.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *