Onderzoek: de gemiddelde tijd dat iemand op de wc zit is 66 memes lang

Onderzoek: de gemiddelde tijd dat iemand op de wc zit is 66 memes lang

Onderzoek: de gemiddelde tijd dat iemand op de wc zit is 66 memes lang

De gemiddelde tijd die iemand op het toilet spendeert is 66 memes lang. Dat is de conclusie van een langdurig onderzoek van wetenschappers van de Universiteit van Meppel. Zij zijn daarvoor bij meer dan 3000 mensen thuis langs geweest voor een uitgebreid veldonderzoek.

“We zagen in eerste instantie grote verschillen in de resultaten. Zo zaten sommige mensen maar 3 memes en was er aan de andere kant zelfs een uitschieter van 300 memes. Die waarschijnlijk nog langer was, want na 2 uur wachten voor een dichte deur zijn we naar huis gegaan”, vertelt een van de onderzoekers. “Gelukkig kwam wel naar voren dat het onderzoek betrouwbaar en een goede validiteit had, dus kunnen we nu eindelijk met trots presenteren: de gemiddelde tijd dat iemand op de wc zit is 66 memes lang. Toch fijn om te weten en belangrijk voor verder wetenschappelijk vervolgonderzoek.”

Andere bijzondere hypothese die bevestigd werd in het onderzoek was dat mensen van 9GAG vaker Page-toiletpapier gebruiken en mensen op Reddit eerder kiezen voor huismerk toiletpapier.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *