Shutterstock / Lisa F. Young

Shutterstock / Lisa F. Young

Man vindt vooral humor leuk uit de tijd dat hij zelf nog zo verrukkelijk neukbaar was

Een man uit Amsterdam vindt vooral de grapjes en humor leuk uit de tijd dat hij zelf verrukkelijk neukbaar was. “Toen ik net twintig was en het zaad zowat uit mijn ogen spoot waren de grapjes veel beter. Je kon alles nog zeggen en dat was eerlijk gezegd een veel leukere tijd. Ik hoefde maar een bar binnen te lopen en de andere meiden zagen me volop staan. Nu is dat heel anders, jongeren weten soms niet eens wie Hans Teeuwen of Fawlty Towers zijn”, zegt de man, Arthur Balci.

“De jongeren van nu hebben geen humor meer en zien mij niet eens staan. Wokeness is een levensgevaarlijke ontwikkeling en niemand van begin twintig wil nog met mij neuken. Je kan niets meer zeggen! Als we niet oppassen leven we straks in een volkomen humorloze wereld, ondanks dat ik getrouwd ben lig ik ’s nachts soms van pure eenzaamheid wakker.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Man, ik heb nog de serieuze, oersaaie en zeer brave tijd van de jaren 1950 meegemaakt. Niks leuk of neuk. Daarna ging het al wat beter, maar de laatste decennia wordt het weer minder, dus ik begrijp Arthur wel enigszins, al haalt hij leuk en neuk wel erg door elkaar. Santé !

Reageer