RTL nieuws/YT.com

Baudet: ‘Canada haalde toestel neer’

Niet Iran, maar Canada heeft het Oekraïense toestel bij Teheran uit de lucht geschoten. Die conclusie trekt Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet na het analyseren van zijn eigen hersenkronkels.

Baudet heeft een brief aan de Oekraïense president Zelensky ondertekend met het verzoek deze mogelijkheid te onderzoeken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verder was het niet bij Teheran, maar boven Sao Paolo; was het vliegtuig niet Oekraïens, maar Nepalees; en was het geen vliegtuig, maar een stoomboot.

Reageer
gravatar

Kennelijk kwamen toch bijna alle slachtoffers van het vliegtuigongeluk boven Theran uit Iran, inwoners van Toronto (ook wel Theranto, waar honderdduizenden Iraniërs wonen). Het nieuws viel samen met het voornemen van prins Harry om daar met Meghan te gaan wonen. Groot welkom kreeg hij niet bij de would-be Amerikanen. Immers de VS ziet zich als de eerste kolonie die (met onmiddellijke erkenning door Frankrijk) onafhankelijkheid verkreeg van Brittannië, een voorlopersrol waarmee het land sinds de Tweede Wereldoorlog toen het land voor deelname aan de geallieerden als voorwaarde de ontmanteling stelde van het Brits Imperium en zelf de opvolger werd van Nazi-Duitsland. Wat zou het verband weer zijn met Oekraïne.

Reageer
gravatar

Er wordt ondanks de multiculturele Meghan Markle meesmuilend gedaan over de superioriteit van het multiculturele Canada dat onder de rok van de VS gratis mee mag moraliseren.

gravatar

Daarom is het advies van VPN (Veilig Plassen Nederland) voor de nieuwe multiculturele taalgids duidelijke taal. In navolging van Human Rights Campaign Foundation wordt vagina vervangen door voorste gat. Vagina wordt gereserveerd voor transseksuele vrouwen die onderaan een operatie hebben gehad. Pik wordt iedere vorm van externe genitaliën, man of geen man. Strapless, voorbind-loos is lesbische seks zonder voorbind penis.

gravatar

In ieder geval deed Oekraïne mee met nazi Duitsland en stonden toen de Duitsers kwamen binnen marscheren met de arm omhoog. Ik weet weer niet waarom we ons daarmee hebben geassocieerd. Maar dat wilde kabinet Rutte zo graag dat het daarmee instemde ondanks dat Nederland middels het referendum zich daar tegen uitsprak.

gravatar

Ik snap niet dat er niet eerder iemand genoeg kreeg van die suffe UvA (Universiteit van Amsterdam) kliek en hun neukende Erasmus uitwisselingsprogramma.

gravatar

Guede was de neger.

De verantwoordelijkheid van Knox aan de gruwelijke moord op haar medestudente Meredith Kercher moet gezocht worden op het vlak haar vrienden aan seks te helpen met een anonieme zwarte (Guede) en zijn mes. Hierop is ook het immigratiebeleid gebaseerd. De complexiteit van het proces ligt in het multiculturele aspect waarbij het ras van de dader niet genoemd kan worden.

Geen wonder dat nu ook ziekenhuizen steeds vaker Erasmus heten.

gravatar

Waarschijnlijk allemaal ONGELOVIGEN (van het WARE geloof, Allah akbar!) of AFVALLIGEN (nog erger!) in dat vliegtuig!

Irans raket was de hand van Allah!

gravatar

Er is enig verschil tussen “echte”, “eigen”, “ware”, “gelogen”, “valse” en “empirisch bewezen” waarheid.
Maar liefst 95 % van de bevolking gebruikt hoofdzakelijk de eigen waarheid.

Als rechtgeaarde rechtse politicus bedient Meneer Baudet zich van zijn eigen gelogen valse waarheid. Daarmee verdiende hij de Gouden Pinocchioneus voor beste rechtse politicus van 2019. Tweede was Geert Wilders. De derde plaats werd gedeeld door Klaas Dijkhoff en Mark Rutte.

gravatar

Hiertegen moet ik ten zeerste protesteren ! Er is maar één partij die aanspraak kan maken op het predicaat NSB-1 en wel de ooit door mij geleide partij.
Ik sommeer u dan ook in andere gevallen gewag te maken van NSB-2, NSB-3 etcetera.