Volurol / Shutterstock

Stefan is veganist, maar hij eet wel leren schoenen

De 37-jarige Stefan is sinds enkele jaren veganist. Hij heeft sinds 2009 dierlijke producten afgezworen. Dat gaat prima, maar hij heeft één guilty pleasure: de data-analist eet nog wel leren schoenen.

“Ik kan ze soms gewoon niet laten staan”, vertelt de Raaltenaar. ,”Dan loop ik langs een etalage van een schoenenzaak en loopt het water me gewoon al in de mond. Een heerlijk stoofpotje van leren schoenen, jammie! Of wat te denken van een ordinair broodje leren schoen met extra ketchup. Heerlijk!” 

“Meestal kan ik me wel bedwingen”, vervolgt de veganist. “Maar heel soms glip ik dan toch die schoenenzaak in, schaf een paar leren stappers aan en laat bij thuiskomst de boel twee uur pruttelen met wat uitjes en peen erbij. Meteen daarna heb ik alweer spijt. Maar ja, dan is het kwaad al geschied.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De praktijk.

Ramon was de eerste die over vieze ouwe man begon en pedofilie, op een spontane manier altijd even sympathiek en leuk zoals eigen is aan de donkergekleurde en vooral de bastaards met gemengde afkomst zoals geïdealiseerd in het vuilnisbakkenras van de Amerikanen. Dat was ook zijn dank voor het feit dat hij via mij aan een vrouw kon komen, de helderziende waarvan hij later zei dat hij ‘sterker was dan hem’ toen die bijna dood was.
Zo ziet de dankbaarheid eruit van de allochtonen.
Zo vernietigen ze de cultuur aan de genetische basis.
De eerste keer dat Ramon langskwam bij me en ik hem vertelde van de missie van Maitreya, uitte hij zijn twijfels al. Ik had het over meditatie. Het antwoord dat achteraf zijn leven bepaalde, was in de vorm van een vraag: ‘hoe ik ’s nachts in bed mijn ‘onwillekeurige zaadlozingen’ onder beheersing breng’ (waardoor hij zelf zo’n behoefte had aan een vriendin). Want zo zijn ze allemaal.
Ik antwoordde dat enige natuurlijke zelfbeheersing dan wel regulering eigen is aan een niveau van ontwikkeling, de beheersing van het fysieke lichaam los van de 24/7 fixatie op seks die de inboorlingen en hun cultuur beheerst. Yoga voor de meeste onderontwikkelde mensen ligt uniek en alleen op dit vlak, om hun onwillekeurige zaadlozingen te beheersen.
Daar draait het hele westerse probleem om, en het is de kern van alle politiek.
Omdat op dit vlak Maitreya met meer bewijzen moest komen bij de BBC, draaide zijn verschijning in Afrika om AIDS.
Hier ben ik voor gebruikt.
Wat er ook is gebeurd, en dat is heel erg veel, ze zullen nooit een andere manier vinden om mij te kunnen begrijpen, en dit bepaalt nu de hele beschaving. Bovendien gaan ze ervan uit dat ik nu heel dankbaar ben of zelfs jaloers. Want op dat niveau staat hun eigenwaan.
In dezelfde lijn heeft Ramon de hele wereld afgereisd waarmee hij als iemand die ‘de wereld kent’ kennelijk hoger in de ‘pik’orde staat.
Zo zie ik de ‘romantiek’ van de westerse vrouw, van meet af aan.
Niets meer of minder.
Klootzakken.

Reageer
gravatar

Ik werd herinnerd aan deze achtergronden toen hij me vertelde dat zijn voorhuid operatief verwijderd moest worden. Ik zei ja je was eigenlijk toch al Jood.

gravatar

Beste zuster, Ik ga regelmatig bij de supermarkt even bij de weegschaal langs om om mijn lul te laten wegen. Soms zie ik wel eens iemand zijn wenkbrauwen fronsen als hij denkt dat ik niet kijk. Betekent dat misschien dat ik heel goed ben in non-verbale communicatie ?

gravatar

Als ik het beschamend pleziertje (guilty little pleasure, red.) van de auteur goed begrijp, dan schrijft hij graag met branie (cool, red.) onzin (shit, red.) over veganisten die schuldbewust (guilty, red,) zolen leren eten.

Reageer