DutchMen / Shutterstock

Femke Halsema in opspraak omdat ze Femke Halsema is

Femke Halsema is in opspraak geraakt. Ze zou Femke Halsema zijn, een vrouwelijke politicus van GroenLinks.

“We hebben van meerdere bronnen vernomen dat het hier om Femke Halsema gaat”, zegt Wierd Duk van De Telegraaf. “De vrouw van de man van Femke Halsema en de moeder van de zoon van Femke Halsema. Met andere woorden: Femke Halsema.” De 53-jarige politicus zou uitspraken hebben gedaan in de hoedanigheid van de omstreden Femke Halsema. Naar de inhoud en context van de uitspraken wordt nog onderzoek gedaan.

“Maar het komt van Femke Halsema”, kopt het AD.Volgens Mark Koster van Quote is het onzin om te spreken van de privépersoon Halsema. “Je kunt de privépersoon niet los zien van de politicus Femke Halsema. Ze zijn allebei Femke Halsema. Een politieke doodzonde.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voordat alle schreeuwers en trollen weer proberen hùn frame te plaatsen,
voor alle duidelijkheid:
We hebben het over een demonstratie die eist dat het alleréérste artikel van onze Grondwet wordt nageleefd…!!
Dat de Rechten van de Mens worden nageleefd….!!
Lees even dit uitstekend verhaal van Sylvia Witte, eindelijk nóg iemand die niet meehuilt met de wolven.
Die ook gewoon haar nek durft uit te steken!!
Ik vind ook dat Halsema het dilemma waar zij plotseling voor geplaatst werd, op kranige wijze als burgemeester heeft aangepakt en opgelost!!
https://sylviawitte.com/2020/06/03/chapeau-femke/?fbclid=IwAR0JIc3mFr3N6-f-yOUSNWrnP-btBWB4hLnPuOkupkBhWY0xT645nEVn4pc

Reageer
gravatar

Ik ben Femke nog eens tegengekomen toen ze met haar Mercedesdiesel haar kinderen op een roomblank schooltje kwam afzetten. Zo leuk voor haar dat ze via de baantjescaroussel burgemeester is geworden van een mooie stad, net op het moment dat haar 8 jaar wachtgeld afliep!

Reageer
gravatar

Een timmerman is doordeweeks overdag een timmerman, maar ‘s avonds en in het weekeinde is hij/zij eega en ouder. Hij/zij timmert buiten werktijd alleen als het noodzakelijk is en voor zichzelf.

Welnu, Femke Halsema timmert doordeweeks overdag aan de weg. Buiten werktijd timmert ze alleen aan de weg als het noodzakelijk is en voor zichzelf.

Gelieve dus alle uitlatingen met onzin te staken.

Reageer