Dutchmen Photography / Shutterstock

Dutchmen Photography / Shutterstock

Halsema: huldiging Feyenoord niet op Museumplein

De huldiging van landskampioen Feyenoord zal dit jaar niet op het Museumplein plaatsvinden. Dat heeft de burgemeester van Amsterdam Femke Halsema laten weten.

Halsema zegt dat ze snapt dat de Feyenoord-supporters graag een feestje willen vieren, maar dat dit vanwege de openbare orde niet in het centrum van Amsterdam kan. “We zijn nog op zoek naar een alternatieve locatie.”

Feyenoord-hooligan Tedje is teleurgesteld in burgemeester Halsema. “Een landstitel vier je toch het liefst in de hoofdstad. Dat mocht Ajax de afgelopen vier jaar ook doen. Feyenoord wordt weer eens minder serieus genomen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *