Studiospeld

Studiospeld

Halsema komt harde kern tegemoet: ArenA komt vol met bushokjes te staan

Femke Halsema heeft een handreiking gedaan naar de harde kern van Ajax. De eventuele huldiging na een kampioenschap zal nog steeds in de Johan Cruyff ArenA plaatsvinden, maar de burgemeester belooft dat het stadion vol met bushokjes komt te staan als Ajax vanavond wint van Heerenveen.

“Ik snap de frustratie van de fans”, licht Halsema toe. “Dus hebben we besloten om zoveel mogelijk de sfeer van het Museumplein en het feest in de stad naar het stadion te halen. Zo kunnen we er toch nog een echt feest van maken. Heel misschien kunnen we zelfs nog voor aanvullende sfeeracties zorgen, zoals de inzet van traangas.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *