Ruslan Sitarchuk / Shutterstock.com

Chauffeur valet-parking zo aardig om veiligheid auto te testen tijdens vakantie van eigenaar

De familie van Deutekom uit Lelystad is vandaag teruggekomen van hun vakantie naar Tenerife. Ze hadden hun auto bij de valet-parking op Schiphol afgegeven. Bij thuiskomst werden ze door de medewerker verrast. Die was zo aardig om de veiligheid van auto uitgebreid te testen tijdens hun vakantie.

“Nou mevrouw, de airbags werkten nog prima hoor”, zegt de chauffeur terwijl hij de sleutels overhandigt. “Je merkt wel dat ie snel beschadigt. Je hebt binnen no-time krassen en deuken. En bij het inparkeren gaat de parkeerhulp niet af als er kleine kinderen achter de auto spelen. Dus dat daar is geen rode verf.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb met zes vrienden veertien dagen in de Ardennen uitgeprobeerd of de reclamefilmpjes over de nieuwste Range Rover in ruige landschappen niet getrukeerd zijn.
Nou, ik kan eerlijk zeggen dat die terreinwagen als een gek door modderpoelen giert, geen krimp geeft op zanderig terrein en als een tierelier steile heuvels op trekt. Alleen bij te steile heuvels valt hij helaas om. Ik heb bij het terugbrengen op Schiphol de eigenaar gevraagd om meer geld, want de brandstof was halverwege onze test op.
Mocht je denken dat hij verheugd was over het slagen van de test. Vergeet het maar.

Reageer