Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Botsauto’s op Amsterdamse kermis vanwege veiligheid uitgerust met rijinstructeur

Omdat het vorig jaar behoorlijk onrustig was op de kermis in het Westerpark heeft de gemeente Amsterdam maatregelen getroffen om de veiligheid van bezoekers te waarborgen. Zo worden de botsauto’s nu uitgerust met een gediplomeerd rijinstructeur.

“Binnenspiegel, buitenspiegel, schouder. Let op je dode hoek!” waarschuwt rijinstructeur Ali Birkam de ietwat nerveuze scholier Sterre (16), die keurig met haar armen op tien voor twee in de tweepersoons botsauto zit. “Beetje gas los nu, hou rekening met kruisend verkeer”, zegt Ali. “Moet ik hier naar rechts?” vraagt Sterre. Ali antwoordt: “Geen gehoor is rechtdoor.”

Sterre voelt zich al een stuk veiliger op de kermis. “Het is fijn dat er iemand is die altijd kan ingrijpen als je dreigt te gaan botsen.” legt ze uit. “Dat is iets dat je hier te allen tijde wil vermijden, als je ziet wat die gasten voor messen bij zich hebben.”

Ook zijn er door de gemeente Amsterdam nog een aantal andere veiligheidsmaatregelen genomen. Zo zijn de lachspiegels vervangen door reflecterende stickers en blijven de lichten in het spookhuis aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

godverdomme, in dat kut tehuis waar ik zit zijn ze echt gek. laatst likte peter aan de wc waar jildou zat te poepen. later poepte jildou een augurk in pieter zijn bek

Reageer
gravatar

hallo ik ben kees en smeer mijzelf in met vloeibare kinderen. gisteren ramde tina een komkommer en haar kont. tijdens dat ze dat deed moest ze schijten. de druk was zo hard dat de poep er in een keer uit vloog.

Reageer
gravatar

Ik heb erge bal tyfus eets, Dat voelt erg lekker aan bij mijn balzak, Dorde eets groeit er geen balhaar 🙁
Dus wil je wat balhaar doneren mail dan voor meer informatie [email protected]
Daarmee help je me erg, Ik ben ook een afrikaanse tyfus tilbal likker met eets.

Dit was mijn verhaaltje en help mij NU!

Reageer
gravatar

Ik ben van plan om mijn kind naar een concentratie kamp te sturen omdat hij zich niet kan concentreren op school en thuis. ik denk dat hij bij adolf hitler in goede handen ligt om zijn concentratie op te krikken.
Dan zou hij ook lekker kunnen douchen. #genietenn…

Reageer
gravatar

ik heb last van konthaar tekort. ik wil graag extra konthaar planten met extra schimmelsaus. soms smeer ik mezelf daarmee in. ook bananen vind ik lekker om aan die van adolf hitler te zuigen. als ik dat doe mag ik lekker onder de douche. dat vind ik lekker vervrissend. dit wil ik graag even kwijt. bedankt voor het luisteren.

Reageer
gravatar

hallo ik heb pimelschimmel. soms dat ik bij mijn oma ben laat ik een nat scheetje. dat vind ik fijn. soms smeer ik mijn oma in met augurk. soms glijd hij wel eens in haar harige sappige poepgat. ik heb ook nog balmieren die in mijn ballen leven. soms voel ik ze wel kriebelen en knabbelen. ik ben trouwens transgender met een lange dikke pimel die lekker is met schimmel.

Reageer
gravatar

hoi!
Ik heb even een mededeling..

Ik vind het lekker om me kontharen te tellen en daarna dan met kaasschimmel over heen te wrijven. Ik vind het ook leuk om naar meisjes te kijken en dan mezelf insmeren met natte pepernoten. Me balmieren zij soms op hol geslagen en dan ga ik mijn navelschimmel tellen doei

Reageer
gravatar

Kom maar eens lang dan heb ik een concentratie kamp daar kan je geconcentreerd je haartjes tellen en ik heb ook mooie douches.

gravatar

ik ben een downie die je een vrolijk kerstfeest wenst
ik verkoop altijd bananensap aan mensen die op het land weken ik vind het een leuke baan ik geen het een 5 sterren review ik zou het aanraden aan iederen mensen op op een boerderij te werken en lekker bananen sap drinken echt gezellige vakantie bestemming

Reageer
gravatar

Er was eens een jonge vrouw genaamd Samantha. Ze was net afgestudeerd en werkte bij een groot bedrijf als marketeer. Ze was ambitieus en werkte hard om hogerop te komen in haar carrière.

Op een dag ontmoette ze tijdens een zakendiner een knappe man genaamd Alex. Hij was charmant, grappig en had een aantrekkelijke uitstraling. Samantha voelde zich meteen tot hem aangetrokken en ze brachten de avond door met lachen, praten en het drinken van cocktails.

Na die avond hadden ze regelmatig contact en hun relatie werd steeds serieuzer. Ze gingen samen op reis, hadden romantische diners en deelden hun diepste geheimen met elkaar. Samantha was verliefd en ze dacht dat Alex ook verliefd op haar was.

Maar op een dag ontdekte Samantha iets dat haar wereld op zijn kop zette. Ze vond een geheime mobiele telefoon van Alex en ze ontgrendelde het apparaat. Tot haar verbazing vond ze honderden foto’s van andere vrouwen, berichten en afspraken die hij had gemaakt met hen.

Samantha was kapot van verdriet en woede. Ze confronteerde Alex met de feiten en hij probeerde zichzelf te verdedigen door te zeggen dat het allemaal onschuldig was. Maar Samantha wist wel beter en ze verbrak de relatie onmiddellijk.

Enkele weken later hoorde ze via een vriendin dat Alex was gearresteerd voor het verhandelen van gestolen sieraden. Samantha was geschokt, maar ook opgelucht dat ze op tijd was weggegaan uit de relatie.

Ze besloot zich te richten op haar carrière en om nieuwe mensen te ontmoeten. En uiteindelijk vond ze de liefde van haar leven, een eerlijke en trouwe man die haar respecteerde en van haar hield zoals ze was.

Dit was een sappig verhaal van liefde, bedrog en uiteindelijk geluk. Het laat zien dat het vinden van de juiste persoon de moeite waard kan zijn en dat eerlijkheid altijd de beste keuze is.

Reageer
gravatar

ik ben een negertje die houd van bananen
in mn …. kont ik ben een slaaf die werk voor adolf titler wij krijgen altijd bananen als cadeau dat is fijn

Reageer
gravatar

ik wil graag even de songtekst hiervan kwijt want dit raakt me heel erg:
Hey, hey
This goes out to my first girlfriend!
You know who I’m talking about!
Okay!

[Verse 1]
Waking up, Gucci on my PJ’s
You know what’s up, gonna be a good day
Radio, got Tydus on replay
Balling in the hall, with the brand new J’s
Baby caught my eye, looking so fine
Gotta make a move, gotta make it smooth
I think you’re kinda cute, I think you’re kinda cool
Come on over after school, really like you

Hey! Will you be my first girlfriend?
(Be, be, be my first girlfriend)
Hey! Will you be my first girlfriend?
(Be, be, be my first girlfriend)

[Post-Chorus]
Take you to the movies, take you to the mall
Going out to dinner, you can have it all
Rolling VIP, anything for free
Spend a couple G’s, you’re the only 10 I see

[Bridge]
(My Girlfriend, my Girlfriend
First Girlfriend, Be my girlfriend)

[Verse 2]
Jasmine, I could be your genie
Take you on a ride in my mini Lamborghini
Easy, give you all my love, I’m not greedy (Nope)
We can take it slow, not speedy
Excited for the date, I gotta tell Jake
I’ll pick you up at 8, you’re the peanut to my butter
Star to my burst, the mac to my cheese
Piano to my keys

You might also like
Whopper Whopper
Burger King
Viva la Vida
Coldplay
Peppers
Lana Del Rey
[Chorus]
Hey! Will you be my first girlfriend?
(Be, be, be my first girlfriend)
Hey! Will you be my first girlfriend?
(Be, be, be my first girlfriend)

[Post-Chorus]
Take you to the movies, take you to the mall
Going out to dinner, you can have it all
Rolling VIP, anything for free
Spend a couple G’s, you’re the only 10 I see

[Outro]
Lemme, lemme love you girl!
Lemme, lemme, lemme be your world!
Lemme, lemme, lemme be the one!
Baby, baby, let’s have some fun!

-Tydus😖

Reageer
gravatar

hallo ik ben jeroen en ik smeer mezelf in met harige komkommers. soms doe ik er ook wel eens een in mn harige poepgat. ik heb ook een hele lekkere skin op fortnite. ik ben wel een paar keer geil geworden en toen heb ik mn hele tenen onder gepoept

Reageer
gravatar

Hallo Ik ben Adolf Hitler,

Ik heb ook een eigen teken ik had veel macht,
Maar ik stikte uiteindelijk in een sappige jodekoek.
Ik wou hun sappige piemels nog afzuigen maar het was te laat.

Hitler – Out

Reageer
gravatar

hallo ik ben pieter soms heb ik last van postballen die vind ik stiekem wel heel lekker maar soms ook niet want na een week verschimmelen ze en gaan ze mijn voet pakken en worden het schimmelvoeten en dat voelt niet heel fijn er zit dan heel veel kraakbeen in soms wil ik teletubbies slaan en mishandelen omdat kinderen niet naar mij willen kijken maar naar de teletubbies zou u goed advies kunnen geven alvast bedankt

Reageer
gravatar

Ik ben 69 en ik kijk vaak naar kleine meisjes in bikini’s.
Dan ontstaat er een bultje in mijn broek.
Dan ga ik automatisch mijn broek uit doen en de slingerdans doen. Als ik dan mijn broek open doe, Denk ik aan geoliede mannen heb jij hier ook weleens last van? Mail dan naar [email protected] voor geoliede piemels.

Reageer
gravatar

ik hou van mannen die ingesmeerd zijn met afrikaanse ballensap. ik vind het echt heeel lekker omdat ik meerdere ziektes heb zoals vlek tyfus. ik ben een transgender met een lange en lekkere pimel. wil je hem zien?

Reageer
gravatar

hallo! ik vind het echt erg dat ik word gepest vanwege dat ik een naakte teletubbie ben. ik vind het fijn om te twerkdansen maar anderen vinden van niet. ik heb eens een teletubbie ingesmeerd met vloeibare yoghurt. hij vond dat best wel fijn en lekker. ik vind riemie wel lekker. zei vind mijn teletubbie lichaam ook heel lekker. ik heb zware autisme en navelschimmel en tyfus

Reageer
gravatar

Hallo!
Ik moest gisteren presenteren voor het kinderprogramma, Teringtubies: Maar ik vond het niet leuk hoe ik werd genoemd in het programma. Zal ik jullie vertellen hoe ik werd genoemd? Het is wel een lange naam, Hier komt ie: Hij noemde mij Zwarte Afrikaanse neger bol app met eets.

Ik vond dit natuurlijk niet leuk, Dus ik befte hem, Daarna sloeg ik hem nog op zijn bek/hasses en viel hij lekker knock-out op mijn friemeltje-piemeltje!

Reageer
gravatar

hallo ik en mijn vriendje hebben gepoept omdat hij zwart is en hij wou ook dat ik zwart was. hij heeft me ingesmeerd met die poep. ik vond het heel fijn. later heeft hij nog een beetje poep gegeten. wij zaten onder de spetterpoep. later heb ik schimmelpoepvlekken gekregen in mijn onderbroek.

Reageer
gravatar

Hallo! ik heb soms last van tenenschimmel en ik zou graag even informatie willen krijgen hoe ik dit probleem kan veermijden. Soms heb ik ook last van tenenkaas dus wellicht zou het kunnen helpen om tenenkaas te vermijden soms heb ik last van schimmelkaas allergie ik zou graag een medicijn willen aanschaffen zou u weten welk medicijn ik moet kiezen? alvast bedankt

Reageer
gravatar

Beste “anonieme schimmel tubbie”,

Ik snap dat u een medicijn hiervoor wilt.
Maar dit is namelijk wel de verkeerde chat.
Vraag dit aan een dokter of een voetdokter.

Mvg,

Tullen Haardenberg

gravatar

hoi ik heb zware ballenmieren in mijn ballen. ze bijten mijn schimmel van mijn navel en tenen af en ik vind dat eigenlijk wel fijn maar heb het er wel moeilijk mee. soms dat ik in slaap val sabbelt er een teletubbie aan mijn duim waar kaasschimmel aan zit

Reageer
gravatar

hallo ik ben timmah en heb zware autisme. dit is mijn verhaal. ik ben gepest vanwege mijn autistische geluiden en ik spugde op mensen en vond dat heel fijn. dank u wel dat u dit leest doei.

Reageer
gravatar

Bij het autorijden komen de meeste gevaren van achteren. Daarom; waar zijn de achteruitspiegeltjes bij deze ‘botsauto’s ‘/

Reageer
gravatar

De zijspiegels zijn er bij de vele zijdelingse botsingen van de wagentjes gerukt. Maar de achteruitkijkspiegels zijn ook verdwenen. Ik weet niet hoe dat komt. Heb jij enig idee, Aad?

gravatar

Maarten Hopman heeft flink zijn best gedaan, maar de fotoredacteur werkt hem helaas weer tegen. Op de foto staat niet Sterre (16) en evenmin een rij-instructeur.
In de botsauto zit Inge (26) met een oude opdringerige dikkerd die breeduit haar zit te hinderen.

Reageer
gravatar

Die ouwe viezerik probeert met beide handen op zijn gulp zijn erectie te verbergen. Als ik Inge (26) was zou ik hem een flinke tik op zijn vingers geven.