Studio Speld / Pro Shots - Stanley Gontha

Studio Speld / Pro Shots - Stanley Gontha

Dylan (18) steekt tijdens rij-examenstunt rookbom af in lesauto

Een rij-examenstunt in Rijnsburg is vanmorgen compleet uit de hand gelopen. De 18-jarige Dylan besloot tijdens zijn laatste les voor het rijexamen een rookbom af te steken in de auto.

“Ik twijfelde eerst tussen de deuren dichtlijmen met kit of rijdend uit de auto springen voor een rotonde, maar dat leek me toch te gevaarlijk”, zegt Dylan. “Ik heb daarom voor de rookbom gekozen. Niet het origineelste idee, maar het was wel leuk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laatst was ik bij een afzwemmen van een neefje van zeven voor het zwemdiploma C. Ook daar werd een dikke sigaar opgestoken. Niet door een jonge diplomakandidaat, maar door een papa. Er was nauwelijks rook, want de vrouw naast hem sloeg de sigaar uit zijn mond recht het water in.

Reageer
gravatar

Het werkwoord “afsteken” en het zelfstandig naamwoord “rookbom” zijn onjuist.

Het bericht komt letterlijk uit een landelijk rechts dagblad, dat bekend staat door chocoladeletters en overdreven aandacht voor bekende Nederlanders. Ik noem uiteraard geen naam, want dat kan voor mij een gang naar de rechter opleveren.

Ook met de foto is geknoeid, want de rook was in het echt een bruine walm door het “aansteken” van een “dikke sigaar”.

Reageer