Miljan Zivkovic / Shutterstock

Miljan Zivkovic / Shutterstock

Noortje (18) heeft wekenlang keihard voor haar eindexamens gemanifesteerd

Morgen starten de centrale eindexamens voor het middelbaar onderwijs. De 18-jarige Noortje is vol vertrouwen en gaat met opvallend positieve energie de examenperiode in. Ze is ervan overtuigd dat ze de examens gaat halen, want ze heeft er wekenlang keihard voor gemanifesteerd.

De afgelopen weken heeft Noortje niks anders gedaan dan voor zich uit staren en focussen op het denken aan het halen van haar diploma. Net als voor andere leerlingen, was het voor Noortje hard blokken. “Ik heb nachten doorgehaald met energieën naar het universum sturen. Maar ja, je wil gewoon goed voorbereid zijn op zo’n belangrijke periode”, vertelt de 18-jarige. “Voor wiskunde sta ik nu een 4,3 en heb ik dus wat harder moeten manifesteren voor een trillingsfrequentie die hoog genoeg is, maar zolang ik tijdens het maken van het examen gefocust blijf op de energie die past bij het gevoel dat ik het heb gehaald, dan gaat het sowieso lukken. Dat voel ik gewoon.”

Noortje heeft er alles aan gedaan om haar doel te bereiken. “Vriendinnen hebben me meerdere keren gevraagd om samen te gaan studeren, een buurjongen wilde me zelfs gratis bijles geven. Dat heb ik natuurlijk allemaal niet gedaan. Je moet je gedragen alsof dat wat je wil al zo is. Als ik al geslaagd ben en mijn diploma op zak heb, zou ik toch nooit met vriendinnen voor mijn eindexamen studeren? Natuurlijk niet. Ik zou gaan feesten. Dus ik ben een weekje naar Albufeira gegaan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *