Studio De Speld/Apple.com, Wikimedia Commons CC

Apple kondigt tweedehands iPhone 4 aan

‘Zo goed als nieuw, geen onzinbiedingen’

Op de Apple Keynote kondigde Tim Cook woensdag een tweedehands iPhone 4 aan. Volgens de CEO is de telefoon nog zo goed als nieuw en zitten er alleen wat krasjes op het scherm maar daar heb je verder op zich geen last van.

Voor het oog van de duizenden aanwezige journalisten en Apple-fans gaf Cook een korte demonstratie van de tweedehands smartphone. “De home-button blijft hangen, maar daar heb je gewoon een appje voor. Verder krijg je het snoertje er gewoon bij. Doosje heb ik niet meer. Hoesje is vijf euro, ik heb er nog een paar in de aanbieding.”

De iPhone wordt per opbod verkocht, beginnend bij 100 euro. “Geïnteresseerd? Stuur maar een bericht. Alleen ophalen. Geen onzinbiedingen.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Apple komt eindelijk met een Nederlandse versie van de iPhone. Ze twijfelen alleen nog of iPhone moet vertaald worden als iKtelefoon of eGofoon. Mij maakt het niet uit, beide opties definiëren prima de doelgroep.

Reageer
gravatar

De appel, ofwel de verboden vrucht.

“Maar van de vrucht van de boom, die in het midden van het hof staat, heeft God gezegd: Gij zult van die niet eten, noch die aanroeren, opdat gij niet sterft.”

Reageer
gravatar

Er zijn nu zeker evenveel verschillende soorten uitleg van de Bijbel van de dominee op internet als er apps zijn. En er komen er nog steeds meer! In fatsoenlijk en begrijpelijk hedendaags Nederlands; hieruit blijkt maar weer dat de protestantse gemeente verre van achterloopt.

gravatar

PoliCorrie en Maitreya, het gaat inderdaad over bestrijdingsmiddelen die sl*cht zijn voor de gezondheid van de vrucht van de schoot van zwangere vrouwen die niet is gevaccineerd, zoals Eva.