Apple

Apple

Met de nieuwe Apple Vision Pro-bril kan je vanuit de hoogte neerkijken op iedereen die hem niet kan betalen

Apple heeft deze week voor het eerst in jaren een nieuw product gepresenteerd: de Vision Pro. Het gaat om een geavanceerde AR/VR-bril waarmee je apps op de glazen kan zien, films kan laten projecteren en vanuit de hoogte kan neerkijken op iedereen die hem niet kan betalen.

“Je kan naast het gebruik van apps en het kijken van films dus ook op verschillende standen zien wie de bril allemaal niet kunnen betalen. Met de VR optie kan je in een virtuele omgeving makkelijk vanuit de hoogte zien wie de bril allemaal wel en dus niet hebben”, zegt Apple-watcher Marco Gedink. “Een bril waar je dus even met beide benen van de grond af komt.”

“Als je even geen zin hebt in VR, kan je ook makkelijk schakelen naar de AR-functie”, vervolgt Gedink. “Hierbij wordt een soort filter over de werkelijke blik gelegd en kan je zelfs door mensen heen kijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *