Lifehack: zo raak je je AirPods nooit meer kwijt!

Lifehack: zo raak je je AirPods nooit meer kwijt!

Lifehack: zo raak je je AirPods nooit meer kwijt!

Je kent het wel: wil je net lekker een podcast gaan luisteren, zijn je AirPods weg. Sabine (29) werd er helemaal gek van, dus maakte ze haar Airpods met een touwtje en plakband vast aan haar telefoon en voilà: probleem opgelost.

Sabine: “Het is zo simpel eigenlijk, ik snap niet dat mensen hier nooit eerder op gekomen zijn! De touwtjes gaan soms wel in de war, bijvoorbeeld als je ze met oortjes en al op de bodem van je tas pleurt. Dat is minder. Maar het is nog altijd beter dan AirPods die overal rondslingeren!” De lifehack van Sabine is inmiddels een grote hit op TikTok en overal ter wereld zie je mensen met touwtjes aan hun oortjes lopen. Sabine moet er wel om lachen.

Op de vraag of ze nog meer lifehacks gaat uitvinden, zegt ze: “Nou, het lijkt mij dus superhandig als er ook een knopje aan het touw zit, waarmee je de muziek harder en zachter kunt zetten. Maar dat wordt wel heel ingewikkeld om te maken, haha!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jeetje zeg, wat een goed idee! Ik weet van mijn opa dat ze in de vorige eeuw oortjes hadden die vastzaten aan een kabel die naar de smartphone ging. Dus lekker retro! Tof!

Reageer