Shutterstock: omer Faruk Ordulu

Shutterstock: omer Faruk Ordulu

Apple past producten aan na nieuwe EU-wetgeving, nieuw kabeltje nodig

Apple geeft aan al haar iPhones, iPads en iWatches aan te passen na de nieuwe wetgeving van de Europese Unie. De EU stelt namelijk dat techbedrijven te veel macht hebben. Voor alle aangepaste Apple-producten is een speciaal nieuw kabeltje nodig.

“We begrijpen de zorgen van de EU, en zijn uiteraard bereid om onze producten op deze nieuwe wetten af te stemmen”, zegt CEO Tim Cook. “Vanaf maart dit jaar zullen we bijvoorbeeld al onze iPhones en iPads vernieuwen, met een eerlijkere App Store, en een revolutionaire nieuwe usb-ingang. Hiervoor heb je dan alleen nog een speciaal oplaadkabeltje nodig, want die krijg je er vanuit klimaatoverwegingen natuurlijk niet bij. Gemakkelijk en alleen bij ons aan te schaffen voor 38 euro.”

Apple zegt blij te zijn met de beleidsmakers van de Europese Unie. “Jullie houden ons scherp. Die oude oplaadkabel was eigenlijk helemaal niet goed. Iedereen zou per direct de betere, nieuwe moeten kopen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Klein vraagje aan de directie: Waarom is ‘Boer zoekt vrouw’ nog niet door De Speld aangeklaagd wegens zulk ongepast gedrag dat ‘Boer zoekt hoer’ een betere titel zou zijn?

Reageer
gravatar

Heeft de inmiddels beruchte Conculega dan toch gelijk vanwege dit artikel waarin voor geen stuiver satire zit? Het had net zo goed in de Volkskrant kunnen staan!

Reageer