NOS

John de Mol: ‘Grenzen van geheimhoudingsverklaring ver overschreden’

John de Mol geeft aan ‘enorm geschrokken’ te zijn van het nieuws rondom The Voice of Holland. Hij beweert ‘geen enkel vermoeden’ te hebben gehad dat de betrokken slachtoffers zich niet aan de geheimhoudingsverklaring zouden houden.

“We zijn hier enorm van geschrokken. We hadden geen enkele reden om te vermoeden dat de slachtoffers zich zouden uitspreken bij Tim Hofman en zijn redactie, en zullen gepaste actie ondernemen”, vertelt John de Mol. “Het is vreselijk om te horen dat The Voice een plek is waar partijen zich niet aan de getekende geheimhoudingsverklaring houden. Zo’n sfeer is absoluut niet wenselijk, en ik neem hiervoor als producent dan ook de volle verantwoordelijkheid.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien gaat hij nu eindelijk eens bekennen dat hij en zijn organisatie verantwoordelijk zijn voor de sluiting van het Mamjoforum. 1 van de grootste schandalen in de wereld van het internet, en dat is allemaal de schuld van Sjon!!

Reageer
gravatar

Zover ik weet (en dat is heel ver) is Matthijs de enige verslaggever ter wereld die John de Mol heeft gesproken over zijn geheimhoudingseisen voor zijn personeel. Daardoor zijn de lezers van de speld alsmede de vage kennissen exclusief op de hoogte van de feiten

Daarom verdient Matthijs van Rumpt vijf sterren.

Hij moet de sterren echter nog even tegoed houden. Naar verluid in doorgaans goedingelichte Spaanse kringen zal de goede Sint mij binnenkort op geheimhoudingsvoorwaarden vrijlaten.

Reageer
gravatar

Alweer iemand die – als zoveel laffe ontspoorden – via internet onbetamelijk kritiek levert op De Speld en De Speld met nare daden bedreigt zonder zijn/haar echte naam en leeftijd bekend te maken.

gravatar

Hieronder kan ik niet reageren. Maar: als u echt de hoofdredacteur bent, kunt u reageren via het e-mail adres dat ik erbij heb gezet. Mijn naam ga ik hier logischerwijs niet prijsgeven, dat doet u ook niet. Dus wie is hier laf? Juist, u en uw collega’s van De Speld die artikelen schrijven waar ik een laffe smaak van in mijn mond krijg. Neen, dan Nieuwspaal. Verfrissend creatief en vrij van ongewenste pop-ups.

gravatar

Nieuwspaal is vaak grappiger.

Maar ook volslagen stompzinnig op veel gebieden.
– Artikelen niet in aparte tabs te openen. Huh?!
– Tekst niet te selekteren. Huh?!
– 20 sekonden vertraging bij afwijzen cookies.
– Reakties alleen met login (scheelt wel spam).
– Storende reklame.

De popups bij Speld zijn minstens zo stompzinnig.

Evenals de ‘artikelen voor vage kennissen’.
‘Nou, jammer hoor.’

Tip: cookies automatisch wissen.

gravatar

Aha, ik heb een ernstige handicap van de heer of mevrouw Uw concullega (niet de mijne!) ontdekt. Hij kan niet goed lezen. Ik ben namelijk helemaal niet de hoofdredacteur, maar hoofdreacteur.

gravatar

Gezien zijn bericht heeft meneer of mevrouw conculega (niet de mijne gelukkig) niet meer dan een maal of hooguit twee keer ons betrouwbare nieuwsorgaan bezocht en direct zijn oordeel klaar. Kenmerkend voor kortzichtige figuren,

Opvallend is dat hij meent dat alleen jongens De Speld (mogen) bezoeken. Een echte misogynist dus.

gravatar

gravatar
Maitreya januari 18th, 2022

Wis s’avonds al uw bestanden met Erno-BE gelijk uit opdat u geen kanker krijgt. Want dat is een besmettelijke variant.
Eigen volk eerst.