EnzoKnol - Youtube & Pro Shots / Kay Int Veen

EnzoKnol - Youtube & Pro Shots / Kay Int Veen

John de Wolf gaat Enzo Knol en zijn vriendin toespreken

John de Wolf, assistent-trainer van Feyenoord, gaat Enzo Knol en zijn vriendin toespreken over hun gedrag. Het stel reed deze week met ruim 170 kilometer per uur over de snelweg en liet achteraf blijken niet echt in te zien wat ze precies fout hadden gedaan.

“Hallo, hallo. Slimmeriken, tussen aanhalingstekens, daar aan die kant van de auto”, zegt de Wolf vanaf de achterbank bij de twee. “Gebruik je verstand GODVERDOMME! Zorg dat je niet meer veel te hard rijdt en doe gewoon normaal. Zorg dat we achter de politie blijven staan. Gebruik je VERSTAND!”

De politie gaat De Wolf vanaf nu vaker inzetten tegen vloggers die domme dingen doen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tuurlijk. Mooi verhaal, lekker kort. John de Wolf komt in dit verhaal helemaal niet voor. Weer zo’n verzinsel verhaal. Mooie fotoshop van een John de Wolf als politieagent. Gestolen van een fragment waarin hij de feyenoord supporters aanspreekt op het aansteker fragment in de wedstrijd tegen ajax

Reageer
gravatar

Tom, vind jij het niet erg dat ik die twee kennissen van jou niet ken? Wil je John en Enzo aan mij voorstellen? Tenminste als dat noodzakelijk is.

Reageer