NOS & SBS Talent / Youtube

NOS & SBS Talent / Youtube

John de Mol verdedigt geflopte Avastars: ‘Hier worden tenminste geen mensen aangerand’

Mediamagnaat John de Mol heeft gereageerd op de stevige kritiek die zijn nieuwe SBS-programma Avastars te verduren krijgt. Volgens de Talpa-baas zijn er tijdens de opnames van dit programma tenminste geen mensen aangerand.

Na de veelbesproken schandalen rondom The Voice voelde De Mol naar eigen zeggen de drang om met een programma te komen waarin deze misstanden in ieder geval niet plaats zouden kunnen vinden. “Het mooie aan virtuele personages is dat je ze geen grensoverschrijdende berichtjes kunt sturen, laat staan aanranden.” laat hij weten in een persbericht. “Mocht dit toch gebeuren heb ik ze geleerd om onmiddellijk aan de bel te trekken.”

De Mol hoopt dat de critici van het programma na deze verklaring wat milder zullen zijn voor de kersverse fictieve talenten. Vanochtend reageerde een anonieme groep medewerkers met een paginagrote advertentie in het AD: ‘Beste John, het ligt niet aan de Avastars’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *