Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

SBS laat vanavond 800.000 virtuele poppetjes naar Avastars kijken

De techniek staat voor niks, zo moet ook mediamagnaat John de Mol gedacht hebben. Vanavond gaat zijn omroep SBS middels een geavanceerde techniek 800.000 virtuele poppetjes naar het programma Avastars laten kijken.

De Mol is in zijn nopjes met wat hij ‘een ongekende innovatie in tv-land’ noemt: “Stel je voor: mensen die eruit zien als hologrammen, maar achter de schermen wel bestaan. Maar niemand weet wie ze zijn. Ze zijn gewoon door een computer geanimeerd. En ze kijken allemaal naar mijn programma. Dat is nog nooit vertoond!”

SBS bracht eerder deze week al een persbericht naar buiten waarin het gewag maakt van de nu al revolutionaire aflevering: ‘Een spectaculaire show met grootse kijkcijfers. Vrijdag 20.30u op SBS 6. Kijken is niet echt nodig!’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Schande! Dit G-woord kan in deze verlichte tijd absoluut niet meer! Foei, foei en nogmaals foei! Hier had moeten staan: “Henk, die helaas geboren is met een minder dan een gemiddeld IQ, zei ongevraagd…”