fizkes / Shutterstock

fizkes / Shutterstock

Vrouw na cursus heel goed in rollenspellen

Ze had niet al te hoge verwachtingen van de cursus die ze van haar werkgever moest doen, maar na afloop is Stephanie van Arkel wel degelijk enthousiast. De 27-jarige teammanager is na twee intensieve dagdelen ontzettend goed in rollenspellen.

“Het was het meer dan waard”, zegt Stephanie. “Ik weet nu bijvoorbeeld hoe ik moet reageren op een acteur die zich overdreven boos gedraagt. Voortaan voel ik me een stuk zekerder van mijn zaak als ik plotseling in een situatie beland die een rollenspel vereist.”

De cursusleider is zo tevreden over Stephanies prestatie dat ze haar een baan heeft aangeboden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *