Perfect Wave / Shutterstock

Perfect Wave / Shutterstock

Ongeloofwaardig: cursusverkoper zit niet op Bali

De 24-jarige Ricardo verkoopt cursussen waarmee je maandelijks “10k kunt pakken”, maar zit niet eens op Bali. Hoe ongeloofwaardig wil je het hebben?

“Ik was een school drop-out, omdat ik het niet eens was met de lesstof van de leraren!” begint Ricardo zijn video. “En nu zit ik hier, iedere dag crypto te minen en te stacken! Maar dat kun jij ook! Wees geen kuddedier, wees geen schaap in het schoolsysteem, volg mijn cursus en dan gaan we iedereen jaloers maken met die money flow!”

Toegegeven, het zijn indrukwekkende woorden van Ricardo. Echter valt het toch op dat hij niet op Bali zit, maar in een kamer met uitzicht op – naar alle waarschijnlijkheid – de achtertuin van zijn ouders. Jammer, anders waren we sowieso aan boord.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

No gain, just trade prcing straight, so money swap money pours poverty in all ways, just trade pricing straight, equal invest or buy play, no flush and flasher blaze, equal trade straight, level fairest game.

Reageer
gravatar

De echte waarheid

Na zorgvuldig onderzoek blijkt dat de jarige schoolverlater en cursusleider Ricardo inderdaad niet in Bali te verblijven, maar zonder enig uitzicht in de EBI te Vught vanwege een overmatige fictieve geldstroom van cryptische geld, waarmee hij heel veel mensen bedroog.

Reageer
gravatar

Heel grappig van de waarheidszoeker is dat hij of zij twee dubbelzinnige woorden gebruikt en wel:
-Jarig
Ricardo is een jaar ouder geworden,
hij is gevat door de dienaren van Sint Hermandad.
– Uitzicht
door een raam,
op zijn toekomst.

Knap hoor