Maarten ging vrijdag uit en dat werd echt episch

‘Op een gegeven moment trokken we met een kudde olifanten over de Alpen’

Het is maandag, en Maarten vertelt op zijn werk vol trots over zijn belevenissen in het weekend. Vrijdagavond is hij uit geweest, en dat was, in zijn eigen woorden, “episch”.

De avond begon rustig. “We begonnen met de jongens bij de Palladium op het Leidseplein. Gewoon een paar biertjes doen, niets geks. Maar voor je het weet trekken we met een kudde olifanten over de Alpen.” Daar bleven de avonturen echter niet bij. “Vlakbij de Alpen werden we gevangen genomen door piraten die ons geblinddoekt door de woestijn voerden en daarna moesten we met een reuzencyclops vechten. Gelukkig kon Casper nog net op tijd een houten staak in zijn oog duwen, echt legendarisch, haha. En dan heb ik het nog niet eens over het zeemonster.”

Uiteindelijk hebben ze een gigantisch houten paard gebouwd (Rogier werkt in de steigerbouw dus dat kwam goed van pas) en daarmee zijn ze stilletjes naar het Rembrandtplein gerold. “Jeuzus, ja je had er misschien wel gewoon bij moeten zijn. Voor de Cooldown kwamen we een groep gladiatoren tegen en met hen hebben we naar het gulden vlies gezocht. Niet gevonden, maargoed. De volgende ochtend heb ik het een beetje rustig aangedaan, want dat voel je wel hoor, ik bedoel wij zijn ook geen achttien meer.”

Komende vrijdag gaan Maarten en zijn vrienden de strijd aan met een redelijk lelijke vrouw die kronkelende slangen als haar heeft en vijanden in steen kan veranderen. Epic.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Handbagage is kilo’s lichter en veiliger.

Overreden en op gezogen zijn kleinigheden ten opzichte van de flauwekul van het lijn-dansen in de duinen.
Corrie’s stofzuiger Álias de redactie De Speld kan geen weg met inductie.