Youtube: Jesse Klaver

Klaver boos op kiezers: ‘Waarom niet gewoon PvdA gestemd?’ 

GroenLinks-leider door zege in onmogelijke positie gedwongen 

Jesse Klaver is boos op de mensen die in maart op GroenLinks hebben gestemd. Tijdens een meetup met zijn achterban zei hij dat hij door de verkiezingsoverwinning van zijn partij in een onmogelijke positie is gedwongen: “Waarom hebben jullie niet gewoon op de PvdA gestemd?”

Volgens Klaver waren de verhoudingen in links Nederland tot voor kort duidelijk. “De PvdA is de partij die haar idealen verloochent en vuile handen maakt. GroenLinks en de SP blijven in de oppositie principieel. Dat heeft altijd prima gewerkt. Waarom hebben linkse mensen altijd de drang om de wereld te veranderen? Je ziet nu wat er van komt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

LAATSTE WAARSCHUWING VOOR DE REDACTIE VAN DE SPELD.

Ik ben het spuugzat dat meneer Klaver van GroenLinks keer op keer door jullie wordt bespot. Het is zo gemakkelijk om zijn initiatieven om Nederland weer groot te maken af te zeiken. Hij bedoelt het alleen maar goed.

Wanneer jullie doorgaan zal ik mijn trol de opdracht geven jullie IP-adressen te achterhalen en openbaar maken.

Corrie.

Reageer
gravatar

Kan niet! Een tijdje geleden schreef je al hetzelfde. Een laatste waarschuwing kan maar één keer! Snap je dat niet? Ben je dus inderdaad zo dom als je er uit ziet?

Dirk

gravatar

Ja, en waarom niet gewoon op Obama gestemd i.p.v. mij als imitator?
Oh, is er niet meer hè, wijsneus!

Doe dan gewoon Trump, kan mij het rotten!

Jesse

Reageer
gravatar

Mark Rutte is slimmer, die zorgt ervoor dat men op hem stemt omdat ie zo goed overkomt, maar die doet geen huiliehuilie wanneer zijn achterban deels naar Wilders overloopt.

Reageer
gravatar

“Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse Jesse”

Veel meer kan ik er niet over zeggen

Reageer
gravatar

Uw naam is langer, kan daar iets aan veranderen zonder emotioneel en inlevend betrokken te raken?

Ik stel “Stante Pé” voor of “Tante Hiaspi”.

gravatar

Kop op Jesse! Gelukkig kan de PvdA alsnog regeren en een meerderheid vormen. Na pro forma gesprekken met Segers gaan we gewoon door met de PvdA. En bij de volgende verkiezingen verliezen jullie weer voldoende zetels om niet tot gesprekken te worden uitgenodigd!

Reageer