Formatie telkens verstoord door gillende Tjeenk Willink-fans

Tienermeisjes hopen glimp op te vangen van ‘Tjeenkz’

De formatie blijft moeizaam verlopen. Informateur Herman Tjeenk Willink probeert VVD, CDA, D66 en GroenLinks weer aan het onderhandelen te krijgen, maar de gesprekken worden voortdurend verstoord door gillende tienermeisjes. Zij proberen een glimp op te vangen van hun idool ‘Tjeenkz’.

Woensdag kon de immens populaire informateur zijn huis niet meer uit na een ontmoeting met VVD-leider Mark Rutte, omdat een uitzinnige menigte zowel de voor- als achterdeur blokkeerde. Tjeenk Willink verplaatste de gesprekken de volgende dag naar het Catshuis, maar ook daar kwam het overleg niet van de grond. Zijn fiets kon zich geen weg banen door de mensenmassa. Uitzinnige meiden wierpen zich op de bagagedrager, die bezaaid lag met damesondergoed.

Vrijdag plukte de bewaking weer twee bakvissen uit de tuin van Tjeenk Willink. In de stromende regen stonden ze te wachten op de formateur om hem een handgeschreven brief te geven. De galante informateur heeft de brief met aanbevelingen over de hervorming van het ontslagrecht glimlachend in ontvangst genomen. Er was ook tijd voor een selfie, alvorens de meisjes met zachte hand werden weggeleid.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Indien Herman het voor elkaar krijgt om een formatie in elkaar te flansen, staat men volgend jaar weer rijen dik in de beide tuinen. Dan wil iedereen geld van ‘m zien wat tegen die tijd dankzij hem al door Bruin is afgepakt, terwijl Alberto Stegeman dan al begonnen is om de werkwijze van Herman T.W. eens grondig tegen het licht te houden.

In Italië noemt men het een Bunga-bunga feest, hier noemt men het formeren, maar het komt op hetzelfde neer. Yuk.

Reageer
gravatar

Zijn het zijn ogen is het zijn lach? Ik weet niet precies wat het is. Maar ik ben een fan van meneer Wilders van de PVV.

Ik heb zelfs een selfie met meneer Wilders van de PVV.

Daar ben ik reuze trots op.

Corrie.

Reageer
gravatar

Wat mooi Corrie!
Al eens aan een hele grote tatoeage van zijn hoofd gedacht?

Zo op je kont.
Of op je buik, met pijlen naar je poesje.

Deden de Trump-mevrouwen ook.
‘Grab me by my pussy!’

gravatar

Wisten jullie al dat ik 8 jaar in Egypte gewoond heb?
‘In Egypte?’ zullen jullie zeggen. Ja, in Egypte!
8 jaar!

Ik was daar om de heidenen te bekeren.
Mooier en nuttiger werk bestaat toch niet?

gravatar

Mee eens, Corrie.
op Facebook heb ik gelezen dat meneer Wilders niet op meisjes en vrouwen valt. Vrouwen voelen dat haarfijn aan.