Bron: henrykeizer.com

VVD toont met FaceApp onschuld Henry Keizer aan

‘Kijk nou toch naar die bolle wangetjes’

De VVD heeft met FaceApp de onschuld van Henry Keizer aangetoond. Een foto van de voorzitter als jonge jongen werd op het Facebook-account van de partij gepubliceerd. Volgens partijleider Mark Rutte laat het nieuwe beeld geen twijfel bestaan over Keizers integriteit: “Kijk nou toch naar die bolletje wangetjes! Hij is om op te eten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja hoor, Mark Rutte. En iemand met doorlopende wenkbrauwen was altijd al een misdadiger. Herinner jij je nog wat er allemaal ‘wetenschappelijk’ te concluderen was uit schedelmetingen? Gaaf zeker?

Reageer
gravatar

Ja ja, dat Lombroso-verhaal weer. Henry Keizer heeft speciaal met het oog hierop zijn doorlopende wenkbrauwen laten epileren en laten blonderen.

gravatar

Die man, O Maitreya, is het vleesgeworden ideaal van de Liberalen anno nu. Rijkgeworden in ondoorzichtige transacties, uniek in zijn integriteit, kortom: een man van gewicht. Vóór het vertrek van Ton Elias was hij de man die de VVD in evenwicht hield, na diens vertrek deed hij de fractie significant overhellen naar rechts en moest hij plaatsmaken voor een politieke lichtgewicht. Henry Keizer is onder dankzegging uitgezwaaid

gravatar

Daarom zijn langzittende VVD’ers vaak in hoge mate obesiet (zwaarlijvig, red.). Al die gratis bedrijfslunches en die copieuze diners, weggespoeld met champagne, dat gaat een mens niet in de kouwe kleren zitten. Men is dan niet meer onder te brengen in confectie-maten. Een bekende tentenfabriek stuurt zijn beste kleermakers om XXXL maatpakken aan te meten in de VVD-fractie .

gravatar

Henry is rechtsdragend (voor de kijker links) waarmee hier zijn geschapen gulheid proportioneel en onomstotelijk wordt aangetoond. Er moet volgens Henry in geval van nood in deze nog ergens een gaatje aanwezig zijn om een bijdrage af te scheiden in de vorm van een enigszins gele herstelafdracht, maar vooralsnog weet niemand binnen het betrokken crisisteam precies waar die te vinden is.

Daarom heeft o.a. Henry besloten om hangende het onderzoek tijdelijk zijn functies in het liberale domein neer te leggen. Henry staat op het standpunt dat een intern onderzoek naar het lek in zijn integriteit zal uitwijzen dat hij nog steeds rechtsdragend is.

Gelukkig blijft coryfee en vrind Loek Hermans buiten schot. Arme Loek heeft de laatste jaren nogal wat tegenslag in zijn functioneren te verwerken gehad, en met deze toestand zou Loek wellicht aan de bedelstaf geraken.

Reageer
gravatar

Ik noem dat gewoon een papzak.

Zag je trouwens hoe hij iedere keer met zwetende rood aangelopen kop op TV staat te liegen?

Reageer
gravatar

Bijzonder dat onze regerende Haagse satanshonden blijkbaar als mens geboren worden voordat ze de derde wereldoorlog veroorzaken bij de volgende crisis van eindeloze groei.

Reageer