Bezorgde burger die Sylvana wil ophangen voelt zich niet gehoord

‘Doet mijn mening er niet toe?’

Hij voelt zich genegeerd door de politieke elite. Arie Smeets (63) uit Twello wil dat Sylvana Simons wordt opgehangen, maar het establishment wil niet naar hem luisteren. “Doet mijn mening er niet toe?”

Hij is boos, heel boos. “Ik heb brieven geschreven aan Rutte, aan Samsom, aan Pechtold, aan al die hoge heren. Ik maak me oprecht zorgen, maar ze willen het niet horen. De enige reactie die ik krijg is een agent aan de deur. Zo ga je niet met mensen om.”

Politiek analisten stellen dat het gevaarlijk is dat strafbare haat als die van Smeets niet serieus genomen wordt. “We hebben in Amerika gezien waar dat toe kan leiden.”

Het monumentale werk 100 jaar De Speld – Deel I is nu verkrijgbaar, bestel het hier.
9 van de 10 tandartsen raden dit boek aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meneer Smeets, Nederland heeft de doodstraf al heel lang geleden afgeschaft. Die ophanging van Sylvana Simons is echt niet haalbaar, gaat niet gebeuren. Ja ik begrijp dat het vervelend voor u is maar u moet zich er overheen zetten en verder met uw leven.

Reageer
gravatar

SINTERKLAAS EN ZWARTE PIET MOETEN BLIJVEN! Plus gewoon weer de gulden in een zakje chocolademunten! Oh en het verbod op chocoladesigaretten is en blijft een grap! Doe eens normaal!

Reageer
gravatar

Met Sylvana ophangen schiet je niets op. Beter dat ze loopt te blèren als een viswijf dan dat ze je achtervolgt in je dromen. Pure nachtmerrie.

Reageer
gravatar

Twee dingen:
1. We zijn hier (nog) niet afgezakt naar het Soennitisch peil van I.S., 5 voet onder N.E.P. (Nieuw Erdogan’s Peil)
2. Er is nog “the third way”! Neerlands politieke poldermodel: het nummer van Sylvana gebeld en zodra zij zich meldt (of haar voicemail start), gelijk ophangen.

gravatar

Erg diffuse verklaring. Bruine chocola? Verklaar je nader: melk. melk hazelnoot, puur, of extra puur? En “iedereen houdt van aapjes”.
Groot? Gorilla, baviaan, chimpansee, hoger VVD-kader.
Middel: D66-bonobo’s, VVD-snotapen,
Klein: CDA-stokstaartjes, CU-Kapucijner-aapjes en/of DENK-doodskop-aapjes

gravatar

Ophangen? Boven zijn bed zeker! Het zal de penopauze zijn die aan lijkt te geven dat het allemaal wat anders gelopen is dan gehoopt.

Sylvana Simons is onbereikbaar, ook voor commentaar Arie.

Reageer
gravatar

Beste meneer Smeets,

Ik wil u wel helpen hoor? Maar waarom betrekt u de politiek hier bij? Is dit niet de taak van ‘het volk’, dus van u en mij?

Met een heel hartelijke Gelderse groet,
Samen lossen we het op.

Reageer