YouTube / Tweede Kamer TV

Sylvana Simons laat Rutte ‘gecontroleerd uitrazen’

Sylvana Simons, lijsttrekker van BIJ1, laat Mark Rutte ‘gecontroleerd uitrazen’. “Ik hoor hem rustig aan terwijl hij helemaal los gaat”, legt Simons uit. Het is onderdeel van een bredere strategie om Rutte rustig op zijn beloop te laten en zo diens verspreiding in te dammen. 

“Het ziet er misschien riskant of onverantwoordelijk uit, maar dat valt wel mee”, zegt Simons. “Je wacht gewoon af tot hij helemaal is uitgefoeterd, en als hij wat sputtert over beschaving en zelfcensuur weet je dat hij verder niets meer te zeggen heeft. Dus ja, best veilig en prima verantwoord. Ik maak hier geen excuses voor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Sylvana Simons bravo!! Eindelijk iemand die M Rutte aanpakt. Ga zo door Aanpakken die Rutte. Ik ben Nederlander wonende in Frankrijk en was even in Nederland maar ben geschrokken van de corruptie en hypocrisie. Ik was dan ook weer heel snel weg na alles wat ik in die korte periode heb gezien hoe het er aan toegaat. Het is ongelofelijk! Ik wens je het allerbeste en ga door deze man moet weg!!

Reageer
gravatar

Weer opnieuw hetzelfde fenomeen. Nu 1 hele lange grote Duitser met een groep van 20 Chinezen, alsof hij de herder was van een kudde.
Het principe is simpel wie niet sterk is moet slim zijn. Daarom zijn die Chinezen zo slim. Symbiose?
Dit soort mensen willen hun nazi achtergrond goedmaken.
Waarom komen deze mensen steeds op mijn pad? Omdat mijn energie hiervoor is gebruikt.

Je hoeft niet steeds voor de lol net te doen alsof je debiel bent.
Iedereen met een gram hersens ziet zo de ernst ervan dat het echt is dat je er een bent.
Ik hoor de toeristen bluffen en verwerk de eigenwaan als een trap in mijn maag. Wat later zie ik qua affiniteit een stel Duitsers. Met een mongool in een rolstoel (nog een Chinees ook), dat is precies de volgende stap in hun mislukte evolutie van dit leven nu.

Reageer
gravatar

Hoewel mevrouw Simons bij mij vaak spontaan galbulten opwekt, sta ik nu volledig achter haar.

Als het gaat om.hrtbkapot maken van de Nederlandse identiteit, wat dacht u van die Belgen die maar blijven zeuren over hun namaak HOY rookworsten. Dat is pas het kapot maken van onze Nederlandse identiteit!

Reageer
gravatar

Jullie Belgen in die trollenfabriek in Schellebelle zijn wel lekker woke he? Wordt het niet eens tijd dat jullie een andere website gaan bestoken?