Bron YT - WILLEM

Minder treinen wegens geplande aanrijdingen met vloggers

Spoornetwerk in 2020 vloggervrij

Komend weekend rijden er minder treinen tussen Nijmegen en Mook, vanwege geplande aanrijdingen met vloggers. Vervoersorganisatie Veolia roept reizigers op om rekening houden met fikse vertragingen: “We zullen proberen de vloggers zoveel mogelijk in de daluren plat te rijden, maar we sluiten niet uit dat er ook tijdens de spits aandachtsgeile randdebielen tot moes getreind worden.” Reizigers krijgen tijdens het aan gort karren van de zelfgenoegzame kneuzen een kopje koffie aangeboden.

De aanrijdingen zijn onderdeel van een breder beleid om het Nederlandse spoornetwerk in 2020 vloggervrij te maken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het begint wel een beetje een epidemie te worden, die vloggers. Aan de andere kant – als iedereen vlogger wordt en bovenop de trein gaat zitten, is het probleem van te weinig zitplaatsen in de wagons ook weer opgelost.

Reageer
gravatar

Wist ‘ie niet dat laaiks en fiews gewoon te koop zijn?

En dat zijn concurrenten hem daar al ver vóór mee zijn?

Nou, hij kan in ieder geval nog heel nonchalant een paar Ret Boelletjes achterover tikken.

Reageer
gravatar

Ik denk dat het mee zal vallen met vloggers die nog in de ochtendspits komen opdagen om platgereden te worden. Rond die tijd liggen ze meestal in bed.
Bovendien heb ik gehoord dat voor de zekerheid voor het komend weekend de spits is afgelast.

Reageer
gravatar

De gewraakte vlogger maakte de video omdat hij naar eigen zeggen leeft van het krijgen van kicks, vertelt hij in het NOS Radio 1 Journaal. “Ik vind het leuk om mensen te entertainen met video’s van dingen die nog nooit zijn gedaan. Puur om te vermaken.” Hij bereidt zich naar verluid voor op het vloggen van de uitspraak van de rechter. Het openbaar ministerie liet al weten tot 15 jaar cel uit te kunnen delen. Ook voor een eventuele celstraf bereidt het zelfgenoegzame knaapje zich voor. Het vloggen van zijn verkrachting in gevangenis zou ook historisch kunnen worden…

Reageer