Hogeropgeleiden kiezen voor biologische vader

DNA-pa wint aan populariteit

Waar hogeropgeleiden eerder nog genoegen namen met de eerste de beste vader, maakt men nu steeds vaker de bewuste keuze voor een biologische vader. Met name in de grote steden wint de ‘DNA-pa’ aan terrein.

Ivan van der Voet (31) heeft al jaren een biologische vader: “Een biologische vader is gewoon beter. Als het om voorgeslacht gaat, krijgen we tegenwoordig veel kunstmatige rommel voorgeschoteld. Een hele generatie groeit daardoor op met ADHD, autisme en andere enge dingen. Meer bewustzijn rond vaders is nodig.”

Van der Voet waarschuwt voor vaders die zich als biologisch voordoen, maar dat niet zijn: “Daar moet je goed voor uitkijken. Er is op dit moment geen officieel keurmerk voor biologische vaders, daardoor heb je zonder controle talloze scharrelvaders rondlopen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik zou mijn vader eerder bestempelen als kiloknaller als je mijn moeder ziet snap je wel wat ik bedoel helaas had ik die niet voor het kiezen want ik schaam me doorgaans kapot

Reageer
gravatar

Het schijnt dat Corrie is gefabriceerd in een fabriek voor biologisch oorlogstuig even buiten Pyongyang. In die zin mag Corrie zijn/haar vader als biologisch bestempelen (hoe weerzinwekkend ook), en heeft die vader zelfs een naam…….. Kim!

Made in the People’s Democratic Republic of North Korea. Het zal je maar gebeuren….

Reageer
gravatar

als je rijk bent ? en je koopt geen bio eten? dan heb je of een weerzin tegen hippies, of je mist een smaak pupil op je tong, ja bio is meestal onwijs lekker, maar dat hoogopgeleide mensen vaker bio eten? das ook wel beetje logisch, want bio eten is gewoon duurder als normaal eten

Reageer
gravatar

Wat is er mis met een vrije uitloopvader ? Die krijgt iedere dag gezonde lichaamsbeweging en verwekt daardoor sportieve kinderen, zoals Daphne en Tom.

Reageer
gravatar

Biologische groente is ook gezonder. Maar een biologische vader, dat riekt al snel naar een of andere vorm van racisme. Almaar meer Nederlandse jongens groeiden op zonder een of andere vader, dat was bijna niet meer te doen, voor meisjes is dat minder erg, die zijn van nature al biologisch ingesteld.

Reageer
gravatar

Waarom er nu opeens afgegeven wordt op scharrelvaders? OK van een bio-vader weet je precies wat ie gevroten heeft, maar de vrije bewegingsruimte van een scharrelvader lijkt meer op die van onze oervaders.

Reageer
gravatar

Beste Bas,

De bio-vader is de facto ook een ‘scharrelvader’. Dat laatste is meer een term die in de volksmond wordt gebruikt, voor vaders met een goed leven en meer bewegingsruimte. Mijn vader is overigens een onvervalste kilo-knaller, dan heb je veel vlees voor je geld! Maar het knaagt wel aan je geweten..

gravatar

Dat is zeker jammer voor je Maurits.

Maar goed voor jou dat het tussen ons niets is geworden. Wanneer ik Google op jouw naam krijg ik alleen maar niet ingevulde sites met alleen je naam te zien.

Je komt bij mij over als iemand die niets meemaakt.

Je bent een Oblomov.

Corrie.

Reageer
gravatar

Tja Corrie, niet iedereen kan zo’n enerverend leven leiden zoals jij dat doet. Jou onbekende mensen googelen, reageren op diverse fora, imaginaire duinwandelingen… Je hebt het er maar druk mee lijkt me…

gravatar

Ik heb geen vader, ik kom van de rukbank. Gelukkig willen muggen me daarom niet steken.

Mijn moeder was Greetje8 die in de weiden van boer Mertens (gemengd bedrijf) haar ellendige bestaan leidde.

Reageer
gravatar

Ik zelf had een van de eerste biologische vaders in Nederland. Tot hij kanker kreeg.

Na de nodige chemo behandelingen is hij nu helaas zijn biologische status kwijt en overleden.

Mijn moeder is macrobiotisch.

Reageer
gravatar

Jammer dat hij niet is blijven leven mr. Wiemersma, want het was interessant geweest te ervaren of, en hoe, een macrobiotische moeder met een bio-industriële vader kan samenleven.
Mijn deelneming.