Monkey Business Images / Shutterstock

Monkey Business Images / Shutterstock

Familiedag van je nieuwe partner: deze 46 mensen kunnen niet wachten jou te ontmoeten

Het zit er dan toch echt aan te komen: je gaat de familie van je nieuwe partner ontmoeten. Jij staat er misschien niet zo om te springen, maar zij wel. Dit zijn mensen die jouw toekomstige schoonfamilie zullen vormen. Ze heten je hartelijk welkom!

De cryptoneef
De welbekende cryptoneef. Je kan hem beter ontwijken, want hij probeert jou ook te laten instappen. NIET DOEN! Net als de koers, zijn de cryptoneven tamelijk instabiel.

Het nichtje dat voor al haar huisdieren een Instagramaccount heeft
Best cute eigenlijk, gewoon knikken en ‘ahw’ zeggen.

De sociaal geïsoleerde oudoom die voor het eerst dit jaar zijn huis uit komt
Oei, deze oudoom gaat het jou net een tikkeltje ongemakkelijk maken met zijn net niet passelijke complimenten en opmerkingen. Deze man heeft geen blad voor de mond.

Wolf of Parel of Raaf ofzo de huilbaby
Hij/zij/het huilt alleen maar. Trek een gekke bek en dat is het.

Het nestje kittens van tante Mieneke
Ahhhhhhh, superschattig! En ze staan stuk voor stuk te popelen om door jou geaaid te worden! Ook al hou je niet van katten, je zorgt maar dat je dat liefkozend doet, want er staan 92 ogen op jou gericht.

De tante die op Willem-Alexander lijkt
Ach, deze tante heeft echt het beste met je voor. Deze tante zal je behoeden voor alle ongemakkelijk gesprekken en zal je een knipoog geven als je er even flink doorheen zit.

De partner van jouw partner
Huh? Dit hadden jullie volgens mij niet afgesproken?

De moeder en oma in één
Dit is simpelweg de persoon die alles voor jou regelt en ook ervoor zorgt dat je helemaal volgepropt wordt met al het lekkere eten dat ze voor jou hebben gemaakt. Heb je wel genoeg gegeten? Wil je nog een drankje? Heb je het koud lieverd? Vind je het wel leuk? Spannend he, zo’n eerste dag? Dit zijn allemaal vragen die je kan verwachten van de moeder en oma in één.

De alcoholist zonder rem
Holy shit, dat blijken er wel zesentwintig in deze familie. En ze staan al lallend te zingen waar je toch blijft.

De tweeling
Doe geen moeite, je gaat er de komende acht jaar nooit achterkomen wie nou precies wie is. Ze staan echter te trappelen om kennis te maken, dus steek gewoon je hand uit, probeer een van de twee namen te onthouden en gok vervolgens iedere keer dat je een van deze twee ziet dezelfde naam. Altijd vijftig procent kans dat je goed zit.

De drie ooms die jou wel even gaan uitleggen hoe de verhoudingen precies liggen in deze familie
Ze staan te popelen om uit te leggen hoe de hiërarchie in elkaar steekt en jou duidelijk te maken dat enige bescheidenheid jou zou sieren. Dit wordt zo belangrijk geacht dat ze alvast bij de ingang zijn gaan staan om jou te ontvangen.

De ondankbare hond
Deze labradoodle oogt lief, maar zodra jij hem jouw stukje bacon geeft is ‘ie weg.

Jolige tante Lien die een voorkeur heeft voor je partners ex
Ach, die jolige tante Lien altijd. Hartstikke lieve vrouw, alleen heeft ze een duidelijke voorkeur voor de ex van je partner. Want wat was dat een spontaan, lief, knap en charismatisch persoon. Viel goed in de familie en was ook nog eens stinkend rijk. Een echte catch volgens haar. Maar jij bent ook wel leuk hoor!

Pfff, er staan daar nog een paar mensen in de hoek
Nouja, die ontmoet je een andere keer nog wel hoor.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De schoonmoeder ontbreekt. Vriendelijk lachend maar alles om haar heen bevriest en verdort. Pas op, want alles wat je zegt en doet wordt je nog jaren nagedragen.

Reageer