voronaman / Shutterstock

voronaman / Shutterstock

Man doet DNA-test en blijkt familie van mensen die om privacy geven

Dankzij een commerciële DNA-test heeft de 31-jarige Laurens uit Ridderkerk een bijzondere ontdekking gedaan. Hij blijkt familie te zijn van mensen die om hun privacy geven.

“Ik heb altijd gewoon gedacht dat ik 100% familie was van mensen die niet bezig waren met privacy”, vertelt Laurens, “maar nu ik mijn DNA heb afgestaan aan een partij die het doorverkoopt aan voor mij onbekende instanties, weet ik dat dat niet klopt. Ik heb overal familieleden die hun eigen privacy belangrijk vinden. Best wel vet om te weten eigenlijk.”

Laurens moedigt anderen aan om ook een DNA-test te doen. “Je denkt misschien dat in jouw familie enkel mensen zitten die zeggen dat ze niets te verbergen hebben, en dat daarom het goed is dat overheden jouw DNA gaan inzetten, maar je zult zien dat dat toch net even anders zit. Gewoon doen dus zo’n DNA-test. Ze kunnen er echt van alles uit lezen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dankzij een ongetwijfeld overijlde wijze van scriberen is in bovenstaande reply een fout geslopen.

De geachte taalnazi wordt dringend geadviseerd om de volgende keer zorgvuldigheid te betrachten.