Shutterstock / Cabeca de Marmore

Shutterstock / Cabeca de Marmore

Zoom laat werknemers weer naar kantoor komen: ‘Online vergaderen niet veilig’

Het bedrijf Zoom verplicht zijn werknemers sinds kort om vaker op kantoor te werken. Vooral meetings moeten op de ouderwetse manier. “Digitale vergaderplatforms gaan veel en veel te losjes om met de privacy van de gebruiker.”

“Online meetings zijn wat ons betreft passé”, laat een woordvoerder van Zoom weten. “Veel te onveilig. Je geeft met die nieuwe voorwaarden voorgoed je privacy weg. Alles wat je zegt kan worden gebruikt onder het mom van AI-training en klantervaring.”

“Een bijkomend voordeel is dat we nu over de schouders van onze medewerkers mee kunnen kijken wat ze aan het doen zijn. Dat is een stuk gezelliger dan al hun Zoomgesprekken terugkijken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *