VVD: ‘Neem accuzuur op in schijf van 5’

Partij komt met één na domste voorstel van de dag

De VVD wil tijdens de kleine pauze kartonnetjes met accuzuur uitdelen aan alle schoolgaande kinderen van Nederland. Volgens onderwijswoordvoerder Anne-Wil Lucas is accuzuur een waardevolle aanvulling op het dieet en zou het samen met groente, brood, vlees en punaises de nieuwe schijf van vijf moeten vormen. Het plan van Lucas is door de oppositie onthaald als het op één na domste VVD-voorstel van vandaag.

Eerder vanochtend lanceerde VVD-kamerlid Malik Azmani een plan om de Europese buitengrenzen te sluiten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vroeger in de kleuterschool verzamelde heel het dorp hun lege rollen WC papier. Wij hebben daar jarenlang mee gespeeld. Nu mag het niet meer. Omdat ze denken dat er bacteriën aan die lege rollen zitten. Ziek ben ik er nooit van geworden. Van het knauwen aan die rollen.

Reageer
gravatar

Ik geloof simpelweg niet wat sommigen hier schrijven. Dit is pas terreur en harteloosheid !!Gatverdamme…….je zal maar zo’n hart hebben. Brrrrr…

Reageer
gravatar

Ze bevelen het vooral aan voor kinderen van niet -autochtone ouders maar toch zeker ook voor hen met een extra-zorg rugzakje. Het schijnt zelfs al op korte termijn geld op te leveren voor ‘ons’. VVD Minister Schippers van volksgezondheid zal zich er hard voor maken dat dit Europees beleid wordt. Een economische groei van 0,65 % wordt zeer wel mogelijk geacht.

Reageer
gravatar

Maar ondanks de reactie van de oppositie gaat de VVD ook met deze twee plannen gewoon stemmen trekken…

Los daarvan: wil Anne Lucas? En zo ja: wat? Of Anne-Wil dhr. Smeerdijk? Ik snap het niet meer.

Reageer
gravatar

Ja ja, de zin “Partij komt met één na domste voorstel van de dag” is waarschijnlijk een sneer dat het domste voorstel van de VVD het stopzetten van de vluchtelingen tsunami is.

Het artikel is geschreven om de linkse gekkies te pleasen.

De VVd heeft eindelijk het licht gezien dat er harde maatregelen nodig zijn om ons land te beschermen tegen haatbaarden.

Het heeft geen vat op mij, op de VVD zal ik nooit stemmen. De PVV van meneer Wilders is en blijft m’n kluppie…

Reageer
gravatar

De beste maatregel tegen haatbaarden is volgens mij een aantal scheerapparaten. Ook redelijk te gebruiken om een geblondeerde kuif af te scheren.

gravatar

Ik vind Corrie de beste satiricus van ons allemaal (“De PVV van meneer Wilders is en blijft m’n kluppie… “, dat verzint toch geen mens)

gravatar

De VVD heeft het altijd zo goed met de burgers voor, dat zie je maar weer.
Verder heeft de VVD besloten alleen nog fraude van hun leden mild te beoordelen als de F in de maand is.
Wel wordt ook van de leden terughoudendheid gevraagd tijdens de feestdagen in defember.
Maar anders ligt het in b.v. afril en aufustus

Reageer
gravatar

Maar wat heeft het US department of agriculture nu weer met de VVD te doen? Krijgen ze daar stiekem hun corruptie gelden van en wordt daarmee ook het kasteeltje gefinancierd van de nieuwe minister van justitie? Die VVD’rs zullen het nooit leren: rechts lullen én rechts ( te openlijk frauduleus corrupt) hun zakken vullen.

Reageer
gravatar

Tja, dat krijg je ervan als je allemaal mensen in dienst hebt die zoals René Leegte nu vertrekt vanwege iets met verzwegen bijbanen en neveninkomsten die niet opgegeven werden. En zoals Opstelten en Teeven die liegen over een bonnetje van meer dan 4 miljoen. En zoals Mark Verheijen die denkt met een fles wijn van 127 euro en meer op staatskosten te kunnen feesten. En zoals Kathalijne de Kruif van Stichtse Vecht die voor witwassen, hennepteelt en fraude werd opgepakt en zoals Hooijmaaijers die…

gravatar

Lijkt me vrij realistisch. De VVD is een partij van hard tegen hard, ieder voor zich en God voor ons allen. Dat de sterksten, lees eventueel ook slimsten, op deze manier standhouden, is niet alleen nuttig voor het wereldbevolkingsoverschot. Daar heeft de VVD goed over nagedacht. Koers houden jongens!

Reageer