Partij tegen de Burger – Sterf

'Lekker wél in uw achtertuin!'


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De partij tegen de burger kent 138 Tweede Kamer-leden. Genoeg om hun wil door te drukken! Genoeg is genoeg. Grenzen dicht voor nieuwe burgers, de oude burgers “mogen” weg. Hoe meer en eerder hoe beter. Zodat er weer ruimte komt voor met wie het allemaal begon: de Batavieren! Die kunnen we terugfokken uit de laatste zuivere Nederlanders: de PVV-ers. Waarbij met name de stamcellen van voorman W. van eminent belang zijn.
Ook leuk hierbij: http://stophetgevaarwilders.blogspot.nl/

Reageer
gravatar

Een partij naar mijn hart, burgers geven alleen maar overlast , vooral die burgers van hiernaast.
En het overschatte fenomeen “natuur” of zoiets dergelijks, levert geen cent op, dus is daarmee volledig overbodig in een moderne Kapitalistische Staat! Lekker heel Nederland van Oost Groningen tot Westerschelde in zijn geheel asfalteren, heb ik tenminste altijd parkeerplaats voor mijn Hummer-strech limo XL. Natuur is sooo last century….

Reageer
gravatar

Als lijstduwer van (of is het ‘voor’?) de PtdB zijn wij het hiermee helemaal eens! Wanneer flikkert de burger nou eens op zodat Wij gewoon ons bier kunnen drinken? Helaas mag ik me niet verkiesbaar stellen vanwege die achterlijke ministeriële verantwoordelijkheid. En voor de 1e Kamer geldt ook: val dood!

Reageer
gravatar

Die van Jacobsen en Van Es en: “Geen gezeik, iedereen rijk”? Gut Ingrid, de leiding daarvan is al jaren geleden stil gaan leven in een aanleunwoning van een het Rosa Spierhuis. Te vrezen valt dat, als dat tehuis wordt opgeheven door s.s. Van Rijn, dat dan ook de aanleunwoningen zullen omvallen. Of (en daar hoop ik eigenlijk op) het wankele kabinet dondert in elkaar door interne houtrot.

gravatar

“Samuh foor ons eiguh! En laat de rest de rambam kreiguh!”
Is Hagenees voor “Val deaud!”
En in Utréég, mein stadsjie, zegten wei: “Faal haartstikka kaapot!”

gravatar

Na het prachtige debat op Eén Vandaag tussen meneer Wilders en die lul van D66 moet het voor ieder weldenkend mens toch wel duidelijk zijn. D66 is synoniem aan de Partij tegen de Burger. De Speld bedankt voor dit inzichtelijke filmpje.

En wat is meneer Wilders van de PVV toch een goed debater! Niets en niemand kan op tegen meneer Wilders.

Mensen vergeet woensdag niet te stemmen. Voor autochtoon NL moet het nu toch wel duidelijk zijn op wie.

We zijn in oorlog tegen de haatbaarden…

Reageer
gravatar

Kiezen? Woensdag? Ik denk dat ik er woensdag maar eens voor kies lekker makkelijk een paar tosti’s te maken met een bakje sla ernaast. (Late dienst, hè? Dan is zoiets het maximaal haalbare qua gezond en lekker eten)

gravatar

Nééééé….!!!!! Corrie, niet “…dat meer linkse gekkies daar hetzelfde over DENKT” maar DENKEN. Wij ‘linkse gekkies’ zijn meervoud. Wat heet? meerderheid! Sorry wijfie, dat wordt voorlopig weer vier jaar zelf je plee boenen en je badkamer schoonhouden. Daar doen waterschapsverziekingen helemaal niks aan af!

gravatar

@ Man zonder naam.

De poepreactie (#9d) waar gebruikt wordt gemaakt van mijn picture en naam is niet door mij geschreven maar door iemand anders. Je zult het wel herkennen, dat zijn types die veel in jouw kringen voorkomen.

@ Bøs Showfør.

Hey muggenzifter. Wanneer de Waterschapsverziekingen door de partij van meneer Wilders, de PVV, wordt gewonnen kun je rekenen op zuiver reinigend water. Dan heb je geen vier jaar nodig om je plee boenen en je badkamer te boenen.

Corrie.

gravatar

Wilders,Rutte, noem t hele zooitje maar op. De een liegt nog harder dan de ander. Ze zijn allemaal even slap. In een debat wijs lullen, en puntje bij paaltje kruipen ze allemaal bij elkaar in de reed!!! Om hun eigen Huggies te redden!

gravatar

Wilders,Rutte, noem t hele zooitje maar op. De een liegt nog harder dan de ander. Ze zijn allemaal even slap. In een debat wijs lullen, en puntje bij paaltje kruipen ze allemaal bij elkaar in de reed!!! Om hun eigen Haggje te redden!

gravatar

De Partij tegen de Burger wil even uitwijzen dat u als burger absoluut niet gerechtigd bent dat soort vragen te stellen.

Wij zijn de Partij tegen de Burger.
Bek dicht nu.

gravatar

PTDB ik ben een groot fan van jullie! Dit is PRECIES hoe je politiek moet voeren, d.m.v harde eerlijkheid.
Perfect, laat die andere partijen maar zien hoe het moet, en dan met name dat PVV waar gedrochten zoals Corrie bij zitten.

gravatar

Mark, niet van die nare dingen over Corrie zeggen. Het is toch duidelijk het soort vriendin waardoor Geert geen vijanden meer nodig heeft.
@Corrie: wil je hier even je instemming laten blijken door op je gebruikelijke manier te reageren? Dank alvast, H.J.
P.s.: zwijgen kan natuurlijk ook.

gravatar

In de nieuwe participatie-samenleving betaald u daar ook voor mee. Niet alleen de eigenaar van de achtertuin betaald er belasting voor, maar ook degene die in dezelfde wijk.

En ja die buurman was tog al niet aardig. tijd om zijn tuin op te ruimen.

gravatar

Wat fijn van De Speld dat er zoveel aandacht aan verkiezingen wordt gegeven. Van verkiezingen raak ik namelijk opgewonden.

Alleen mis ik nog een leuk artikel over de komende verkiezingen uit het beloofde land Israël.

Het is toch maar te hopen dat de partij Likoed van meneer Netanyahu de verkiezingen wint.

Voor iedereen moet het toch wel duidelijk zijn dat de pogroms weer zijn begonnen. Om het kwaad te bestrijden heb je een sterke genadeloze leider nodig.

Corrie.

Reageer
gravatar

Ha Corrie,

Geen zorgen hoor, als Likoed verliest dan is het van een partij die zich ‘Links zionistisch’ noemt.

Ik hoor je denken “links, dat is toch vanuit dat weeïge gelijkheidsideaal?” Nouja, dat is dan na aftrek van de goddelijke lotsbestemming dus.

Men gaat in Israël dus 100% zeker voor een partij tegen de (Palestijnse) burger kiezen.

En sterven mogen ze ook!

gravatar

Nou Corrie, volgens mij zijn de kiezers in Israël die klootzak meer dan zat, en terecht! Opduvelen dus met die Bibi, en laten ze het complete zootje republikeinen in de VS ook gelijk maar de Oceaan in schuiven….