Rol van Eerste Kamer naar Jan Kooijman

Acteur heeft zin in nieuwe klus

De rol van de Eerste Kamer gaat naar Jan Kooijman. Dat heeft zijn management vandaag bekendgemaakt. Kooijman is blij met de nieuwe klus. Volgens de acteur leek de rol van de Eerste Kamer bijna uitgespeeld, maar komt de Kamer de laatste maanden steeds meer in het stuk voor.

Niet iedereen is te spreken over de keuze voor Kooijman. Volgens staatsrechtgeleerde Radboud van Steenoven-Hooghoudt heeft hij als jurylid bij So You Think You Can Dance veel te weinig aandacht gehad voor de deugdelijkheid en uitvoerbaarheid van wetgeving.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach kijk, wat leuk: een exponent van the New Kids uit Maaskantje.Wat wilde gij zeggen, wat bedoelde hiermee?

gravatar

Het heeft enige tijd gekost, maar het (v/h) dubbeltje is toch nog gevallen, waarde Scepticus; uw kernachtige reactie “homo” slaat op Albert Verlinde, op Onno Hoes of op beiden. Albert en Onno zijn beiden lid van de VVD en als zodanig deel van het Teflon-establishment. De geuzennaam ‘homo’ doet dan geen pijn meer. Trouwens: homo-kinetische koppelingen zijn inmiddels usance, ook in de auto-industrie.

gravatar

Wordt er hier geen precedent geschapen? Een volkse vertegenwoordiger in het bastion onzer klassenmaatschappij? Straks kan iedereen wel Eerste Kamerlid worden; de Tokkies of Diederik Stapel, ik noem maar wat dwarsstraten. Qua intellectueel niveau gaan we er niet op achteruit in vergelijking met Hans van Balen (VVD), maar qua intriges en bestuurlijk manipuleren schiet die jonge Kooijman deerlijk tekort. Denk liever aan Albert Verlinde, gladde boulevardier en gepokt en gemazeld in “Onno-gate”

Reageer
gravatar

Hoi Jongengroenenbleu,

Kom je aanstaande woensdagavond op mijn feestje? We vieren dan de verkiezingsuitslag waarin blijkt dat meneer Wilders van de PVV de grootste partij van Nederland is.

Het wordt reuze gezellig met een line dance optreden van mij, lekker eten o.a. speenvarken aan het spit, alleen maar Nederlandstalig muziek en wat jou vooral zal aanspreken veel alcohol.

Nu de verkiezingen eraan komen word ik helemaal wild(ers). 😉 🙂

Corrie.

gravatar

Hoi Corrie,

komt de gezalfde zelf ook? Dan mag ik mijn Glock 17 beter niet vergeten want zo’n kans krijgt men niet vaak natuurlijk.

Goh, line dancing op Nederlandstalige muziek. Kan dat? Mag dat eigenlijk?

Hoezeer ik de meeste Nederlandstalige muziek ook verafschuw; na tien bier vind ik eigenlijk alles wel best dus ben ik van de partij!

Over partijen gesproken; je weet toch dat de PVV eigenlijk geen partij is maar een beweging, toch?

gravatar

Op zich vind ik het goed dat Jan Kooijman de rol van de Eerste Kamer op zich neemt. Op voorwaarde dat Jan een stemmer op de partij van meneer Wilders, de PVV, is. De partij voor deugdelijk Nederland.

Uit de peiling Maurice de Hond is op te maken dat de PVV van meneer Wilders de grootste fractie in de eerste kamer wordt.

Dus is het rechtvaardig dat de rol naar PVV…

Reageer
gravatar

Hmm, uit de hond van Maurice Peiling blijkt toch weer anders…….! Niet te veel op vertrouwen dus. Waarschijnlijk wordt Geert Wilders in de exit polls gewoon gek verklaard en in een dwangbuis een busje richting Venlo in geschoven.