NOS

NOS

Burger laatdunkend over dissident statenlid GroenLinks: ‘Deze mensen mogen dus gewoon stemmen hè’

Onder de gewone burgers is er laatdunkend gereageerd op de onbezonnen actie van Debora Fernald, het GroenLinks-statenlid dat op Volt stemde en daarmee haar eigen partij benadeelde. “Ongelofelijk, deze mensen mogen gewoon stemmen, hè”, zegt de 54-jarige Joep uit Venray bijvoorbeeld.

“Kijk, dit is misschien heel erg vanuit mijn ivoren kelder beredeneerd, maar wie zíjn die mensen die zoiets doen in godsnaam”, vervolgt hij smalend. “Misschien klinkt dit elitair, maar ik snap niet dat dit soort mensen, die nauwelijks weten wat ze aan het doen zijn, ook gewoon mogen stemmen. Het zou politici sieren als ze eens nadenken over de gevolgen voordat ze een stem uitbrengen”, concludeert Joep vol minachting.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Te dom om te poepen.
Wel kandidaat gesteld door politiek correcte partijen.
(Kijk ons eens inclusief zijn!’)

En er zijn dus ook nog onbenullen die daarop stemmen.
(Joep waarschijnlijk niet.)

Reageer