Shutterstock / Alexandros Michailidis

Shutterstock / Alexandros Michailidis

Klaver: ‘Mijn tijd komt nog wel, in 2017 ofzo’

Jesse Klaver heeft laten weten dat hij geen lijsttrekker wordt van de combinatie tussen GroenLinks en de PvdA. Hij spaart zijn krachten voor een ander moment, zoals 6 jaar geleden.

“Bij een gezamenlijke lijst hoort één lijsttrekker en hoewel ik de ambitie heb om dat te worden, wil ik niet te vroeg pieken”, zegt Klaver. “Ik voel dat mijn hoogtepunt nog moet komen, ergens tussen 2010 en 2020. Ervan uitgaande dat er dan voldoende steun is vanuit de partij.”

“Nu is nog niet mijn moment. Ik wil eerst meer ervaring opdoen als nummer twee, of drie, of vier, en pas daarna mijn plek in de spotlight pakken. Misschien is dat in 2017, misschien een jaar eerder of later. Of in 2012, dat is ook nog mogelijk. Je kan natuurlijk nooit precies voorspellen hoe het loopt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit betrouwbare bericht voldoet volledig aan alle strenge waarheidsregels van De Speld. Het staat inmiddels op alle Nederlandse, Duitse, Franse en Engelse nieuwsorganen, zoals ochtendkranten.
Daarom vraag ik mij af waarom het hier achter een betaalmuur staat.

Reageer
gravatar

Het is bekend dat redactie berichten uit andere bronnen overneemt. Het zou daarom eerlijk zijn dat andere bronnen ook actuele berichten uit De Speld kunnen overnemen. Daarbij staat de betaalmuur in de weg.