Criminelen beroven waardentransport

Tolerantie en empathie buitgemaakt

Op de A73 bij Venlo is afgelopen nacht een waardentransport overvallen. Onbekende daders hebben grote hoeveelheden tolerantie en empathie ontvreemd. In augustus werd tijdens een brute overval een enorme lading vreedzaamheid buitgemaakt. Volgens de politie hebben de daders met de opbrengst vermoedelijk een pacifistische commune in Roemenië opgericht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb gehoord dat criminelen dat wel vaker doen, maar of dat deze informatie juist of onjuist is…Al sla je me hartstikke deaud. Geen idee.
Het schijnt dat ze er opmerkelijke hobby’s op na houden.

Reageer
gravatar

Het is overigens “waardestransport”, zonder tussen-n, zoals correct op het voertuig staat vermeld. Dergelijke spelfouten kan ik niet tolereren. Journalisten die zulke domme fouten maken hoeven ook niet op mijn empathie te rekenen.

Reageer
gravatar

Maar met toegevoegde s zeker. Jij krijgt ook geen respect van mij loser! Weet dat ik je op mijn beeldscherm al helemaal in elkaar heb gerost. Uiteraard voordat ik ook maar iets heb gezegd. De tijden van vreedzaam overleg zijn duidelijk passé. Zeker na dit soort walgelijke opmerkingen.