Studio Speld

Studio Speld

Netflix komt met misdaadserie over abonnees die hun account delen

Goed nieuws voor liefhebbers van misdaadseries: vanaf januari volgend jaar kun je bij Netflix terecht voor de nieuwe serie ‘True Crime: Account Sharing’. In het eerste seizoen, dat twaalf afleveringen kent, wordt elke aflevering een huishouden gevolgd dat Netflix-accounts deelt met andere huishoudens. Iets dat eigenlijk niet mag.

“Met deze serie willen we laten zien dat in elke abonnee een potentiële misdadiger schuilt”, vertelt Netflix-oprichter Reed Hastings. “We zijn de laatste jaren met onze misdaadseries misschien wat teveel doorgeschoten richting extremen. Denk aan een kannibaal als Dahmer of een terminale scheikundeleraar annex drugslord in Breaking Bad. Goede series, maar misschien ook moeilijk om je in te verplaatsen als kijker. Met True Crime: Account Sharing dichten we die kloof en zetten we de kijker écht aan het denken over zijn eigen morele handelen.”

Kijkers die worden betrapt op ongeoorloofde account sharing kunnen kiezen uit het betalen van een hoger maandbedrag, of deelname aan seizoen 2 van Squid Game.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hier is voor Alexander Brandenburg een mooie taak weggelegd.
Het schrijven van het manuscript van de beste aflevering van ‘True Crime: Account Sharing’ over het ware feit dat de complete Bijlmer Netflix kijkt op één abonnement.
Dan kan er eindelijk ook een beetje worden gelachen.

Reageer