Shutterstock / F01 PHOTO & Simon Kadula

Shutterstock / F01 PHOTO & Simon Kadula

Hugo verwacht pas empathie voor Palestijnen te krijgen nadat er een Netflix-serie over de oorlog komt

Elke dag leest Hugo het laatste nieuws over de situatie in Gaza. Ondanks berichten over slachtoffers in gebombardeerde ziekenhuizen, de schrijnende omstandigheden in Rafah of het gebrek aan hulpgoederen voor de bevolking, voelt Hugo nog niet echt empathie voor de Palestijnen. Toch denkt de 43-jarige Noordwijker dat hier verandering in komt op het moment dat Netflix besluit een serie te maken over het conflict. “Dat zal me vast aangrijpen, ik ben tenslotte niet van steen.”

Ondanks zijn verwachte medeleven, houdt Hugo een slag om de arm. “Het hangt er natuurlijk wel van af of de serie een beetje realistisch oogt. Ik wil acteerwerk zien waardoor je gaat twijfelen of de pijn gespeeld is. Qua decor wil je ook het idee krijgen dat je live aan het meekijken bent, al verwacht ik wel dat Netflix wat mooie filmlocaties weet te vinden. Verder hoop ik niet dat ze besparen op de special effects, want ik wil explosies en gebouwen in puin zien.”

Als Netflix in de productie van de serie geen steekjes laat vallen, dan verwacht Hugo dat de streamingdienst goud in handen heeft. “Moet je nagaan hoe aangrijpend een serie zou zijn over een man die zijn vrouw verliest door een drone-aanval, hierna met zijn kinderen vlucht naar een veilig gebied dat verre van veilig blijkt te zijn en daarna lijdzaam moet toekijken hoe zijn kinderen omkomen van de honger omdat de hulpdiensten worden tegengehouden. Ik krijg al haast een brok in mijn keel als ik aan deze serie denk. Maar goed, dat is nu nog lang niet aan de orde.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Juist. 34/91. 188 (81). Iniesta. Elke Catelaan. Ja zonder, dat scheelt een jas en dan toch 89/90 Scudetti. Ken je t nog begrijpen als je t niet snappen kunt of wilt?:Waarvoor dank. Giresse, Tigana daar om en nabij. T was nog middag en op tijd terug vd visite, Frankrijk – Spanje? 20/25 minuten echt zoveel tijd voor t begon.

Reageer
gravatar

Een Fiat bij aanvang in Napels. En wonen was minder ruim. De aanvaring was te pittig geweest denk je dan. Wat ging hier mis? En finito.

Reageer
gravatar

Uw reactie telt. Juist nu. Samen gezellig over de railing hangt. Mooie kunst op kruispunt Coolsingel/Westblaak. Grap was er voordat ik m zelf wist. Tenminste iedereen kijkt anders misschien niet wel welles wha wha wah wah well, alright. Alright? Yes mam, not so goddamn fine. Catch up you laitr.

Reageer
gravatar

Leg toch implicaties zoiets. Neem nou zo’n klassieke top 3 zonder Eindhoven, wat wordt dan de nieuwe klassieker. Ken je denken aan een Club Brugge, Standard Luik wellicht. Qua publiek en deelfacto divBarca? Je geeft t weg en verdeelt voordat je t krijg. Nadien hebbie dan niet? Kans van slagen kan alleen 1× goed.

Reageer