Strijd om deken ligt weer helemaal open

Kuipers wint 38 cm deken van zijn vriendin

Hanco Kuijpers heeft vannacht voor een daverende stunt in de slaapkamer gezorgd door in het holst van de nacht 38 cm deken te winnen op zijn vriendin Linda. Dat lukte hem niet eerder in 2014. De inwoner van Emmen ziet de komende nachten opgewonden tegemoet: “Wie weet wat er nog meer in het vat zit!”

Wie Hanco en Linda vanochtend zag liggen, moest twee keer knipperen met zijn ogen: 2/3e van de deken lag op de rechter speelhelft, waar Hanco slaapt. Een zeldzame aangelegenheid. Hanco: “Je weet gewoon dat als je tien keer naast Linda slaapt, je negen keer de deken verliest gedurende de nacht. Vannacht viel het beddengoed gelukkig eens de andere kant op. Ik hoop dat ik dat vast kan houden deze week.”

Linda weigert echter de handdoek in de ring te gooien: “Dit was een incident, ik voelde me vooraf al niet helemaal fris. Normaal ga ik uit van een filosofie waarin druk zetten vanuit een gesloten organisatie en dekenbezit centraal staan. Vannacht lukte dat eens een keertje niet, maar daar laat ik me niet door uit het bed slaan.”

De komende nacht slaapt Hanco een uitwedstrijd, omdat hij zijn broer in Stadskanaal gaat helpen om plinten te leggen in zijn nieuwe huis en daar overnacht. Daarna gaat de focus weer volop naar de nieuwe confrontatie met Linda. “Ik zou maar vast een dikke pyjama aantrekken als ik haar was.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Binnen verschillende christelijke kerkgenootschappen worden dekens nog steeds als onmisbaar beschouwd. Conservatief als deze dekens soms zijn, laken zij het kussen.

gravatar

Zeg fotoredacteur,

Ik weet niet hoe het met de andere abonnees is gesteld, maar voor mij was het helemaal niet nodig geweest om iets blauws te fotosjoppen tegen de blote rug van die dame.

Ik kan wel tegen een stootje.

Reageer
gravatar

Beste neef Viesman,

De foto is ook heel vreemd, want die man heeft zich een dekbedovertrek toegeëigend. De egoïst klemt het zelfs onder zijn linkerzijde. En die vrouw ligt een ouderwets geruite autoplaid naar zich toe te halen. Dat terwijl ze doen of ze slapen.

De kussens zijn zo haastig uit het requisietenmagazijn gehaald dat verschillen.

Een collega zonder gevoel voor compositie, vermoed ik.

gravatar

Inderdaad tante Paula,

Gezien het geringe hoogteverschil tussen de laptop op de grond en de ouderwetse handtelefoon ligt het stel enkel op een matras zonder bed. De lichtovergang is onwerkelijk en natuurlijke schaduwen ontbreken, dus is de foto op onhandige wijze met reflectieparaplu’s in een studio genomen.

Dat moet een fotograaf zijn geweest zonder oog voor realiteit.

gravatar

Hij verzint ook van alles deze klimaatcriticus Alexander Brandenburg om aan te tonen dat de aarde helemaal niet opwarmt.

Hét bewijs van de opwarming is toch, dat de complete dekenindustrie naar de klote is. Probeer nog maar eens ergens aan een deken te komen. Ik noem een AaBe, eens een toonaangevende dekenmaker in Tilburg, Failliet! Niemand koopt immers meer dekens in het vooruitzicht dat het flinker warmer wordt.

Ach, waar is de goede ouwe tijd, dat ik nog met opa in de bedstee onder dekens kon zitten te ronken, als hij niet was fietsen.

Reageer
gravatar

Ed ligt altijd voor mij klaar! Heerlijk. Mijn mann wil de stekker er nog wel eens uittrekken! Als wraak draai ik mij woest om in bed met de deken onder mijn arm geklemd tegen mijn zij aan! Daarmee win ik 60 cm.! Mijn bed kan en mag ik niet verwaarlozen! Het heeft verlatingsangst daarom laat ik het altijd samen met ed en de wekker achter!

Reageer
gravatar

Hanco, en met hem De Speld, maar van die laatste kun je toch al weinig verwachten, hebben geen enkel verstand van vrouwen.
Linda pakt de deken niet voor haarzelf omdat ze het koud heeft of iets dergelijks, maar omdat ze Hanco alhoewel dat ons onbegrijpelijk lijkt, dicht tegen haar aan wil hebben, knusjes op haar eigen helft.

Treettje, je suggestie voor Erika Lewis was echt meer dan geweldig. Maar, wat je daarna allemaal hebt voorgesteld is diep bedroevend.

Reageer
gravatar

Plippie, je hebt muziek en je hebt gelegenheidsmuziek om een dingetje te omlijsten. En wat ik voorstel is immer van hoge kwaliteit, alleen moet je wél de tijd nemen om het te doorvoelen. Voorlopig ben jij nog niet aan a-tonale muziek toe, zo te lezen. Beetje eenkennig, jammer.

Dus dan deze maar (dingen die je in Nederland niet kunt doen zonder vergunning) :

http://tinyurl.com/lzzp2fv

gravatar

Tjettje, deze had ik nog niet ontdekt en ik heb nu al veeeel van hun muziek gezien en gehoord. Veel dank! Ik maak me wel zorgen om Shaye Cohn die op deze klip voortdurend uit een in een zak verhulde fles drinkt.
Tuba Skinny zou het in NL op de verschillende zomerfeesten of in verborgen winterkelders prima doen.
Maar wie zegt dat ze op deze clip ook niet met een vergunning spelen? In de VS mag weinig zo maar.

gravatar

Ja, best verslavend die muziek. De washbaord player is hier Dizzy van Yes Ma-am, maar ik bekijk eigenlijk alleen nog maar TS. En zolang Shaye nog geen lijntje snuift met haar cornet valt het nog wel mee, denk ik.
Trouwens geweldig hoe zij de band leidt, niet?

Ik denk dat ze eigenlijk op North Sea Jazz zouden moeten optreden, in plaats van die popartiesten van tegenwoordig.

gravatar

Zeer talentvolle Shaye leidt de band, ik geloof met ijzeren hand (= ogen) ze heeft er alle recht en talent toe. Ze speelt soms ook met alle drift en kunde op zo’n jengelpiano en naar ik vernam speelt ze ook nog viool.
Het NSF ken ik niet echt, ik woon in een heel ver zuid zuid westen.

Kuipers en Linda zouden ook kunnen overwegen een elastieken, of rubberen, gummi, deken te kopen, of de deken voor het slapen gaan aan beide kanten van de sponde vasttimmeren. Of in wetsuits slapen zodat een deken niet nodig is. Er is zoveel mogelijk in plaats van alleen maar blijven trekken en rukken aan andermans dingen.

gravatar

Zo iets lukt alleen als je flink gezopen hebt, zoals gebruikelijk op Koningsdag. Linda zal bovendien ook wel een bittertje te veel op hebben gehad, en dan is het veroveren van een stuk deken een koud kunstje (ook voor Linda, haha). Omdat het doorgaans de vrouwen zijn die het koud hebben (zij beginnen ook al vroeg in het najaar met de ED-jes*), zal het vanaf vandaag wel weer als vanouds dekens inleveren worden, Hanco!

(* Elektrische Deken, Red.)

Reageer
gravatar

Jeettje zit je nu Hanco, de Held van de Slapende Mannen, uit te maken voor een travestiet ?? Je kan ook te ver gaan.

Overigens wilde ik zeggen; “. . maar dit artikel toont aan dat de Speld ook publicatie van uiterst serieuze conflictsituaties aandurft, die de helft van de mensheid raakt in hun slaap.

Des te moediger omdat de Speld bekend staat om zijn extreem vrouwvriendelijke houding.

gravatar

Nee Beertje, voor Metroman; David Beckham ging hem voor.
En ja, moedig, gedurfd en actueel zoals het hoort bij De Speld, maar ik zeg het maar even; voor je het weet worden over deze prangende kwestie weer grappen gemaakt.

gravatar

Ja, beste prof, dat is een goedbewaard geheim tot dusver. Overigens staan er ook diverse STF’s en TTF’s op mijn lijstje.

gravatar

Boeiend om te zien hoe de frontlinie van de ‘Nieuwe man’ zich eindelijk weerbaar weet te maken tegen de voortdurende druk van alle feministische golven. De echte strijd begint in bed! Hou vol Hanco! We staan als 1 man achter je!!!

Reageer