Staatssecretarisschap Teeven ceremonieel verklaard

‘Bindende kwaliteiten belangrijk voor samenleving’

Het staatsecretarisschap van Fred Teeven is ‘ceremonieel’ verklaard. De Tweede Kamer is overeengekomen dat hij ‘niet capabel genoeg is om politiek verantwoordelijk te zijn maar aan moet blijven omdat hij een bindende factor voor de samenleving is.’

Donderdag werd Teeven ter verantwoording geroepen voor misstanden die leidden tot de dood van een Russische asielzoeker. Meer dan 300 asielzoekers bleken onterecht als verwijderbaar te zijn geregistreerd. De afgelopen jaren zijn minstens zeven asielzoekers ten onrechte uitgezet of overgedragen. Dergelijke blunders horen tot aftreden te leiden. De vraag rees in de Kamer echter of Nederland daar beter van wordt. Met empathische uitspraken als ‘Doodgaan hoort bij het inbrekersrisico’, dicht Teeven de kloof tussen burger en politiek.

Zonder de lasten van de politieke verantwoordelijkheid kan Teeven zich op primaire taken richten zoals enkelbandjes doorknippen en het aanbieden van excuses en schadevergoedingen aan familie van overleden asielzoekers. Teeven schikt zich in zijn nieuwe rol: “Als het wetgevingsproces democratisch en volgens de regels van de grondwet gaat, accepteer ik alles.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als levenslange huisvriendin van de familie Teeven kan ik, nu 86 jaar, de lezer verzekeren dat Fred verreweg de slimste is van de hele familie. En zeker de enige die het woord ‘ceremonieel’ kent en kan schrijven.

Veel van zijn neefjes, achternichtjes en andere HOOFDLETTERTYPERS hebben boos gereageerd op het artikel, onder valse namen, maar wel in hun beste Nederlands. Ze moeten nog leren wat voor een site De Speld is, maar ze hebben hun stinkende best gedaan. Nou ja, gewoon hun best dus.

Reageer
gravatar

ALGERIJNS MOSLIM
ALGERIJNS FUK YOU FRED LAAT DIE MEISJE VAN 15 JAAR OUD MET RUST KANKER VARKKEN NEDERLANDS

Van Kinderen Blijf Je Af | Facebook
fr-fr.facebook.com/pages/…/271636876218940 – Traduire cette page
hier staan ze allemaal: http://www.stopkinderseks.com/nederlandse-pedos/. See Translation. Nederlandse Pedo lijst | Stopkinderseks. http://www.stopkinderseks.com

Van Kinderen Blijf Je Af – Tijdlijn | Facebook
nl-nl.facebook.com/…/271636876218940?… – Traduire cette page
Nederlandse Pedo lijst | Stopkinderseks. http://www.stopkinderseks.com. De regering doet er te lang over om verdere maatregelen te treffen om de Nederlandse

MINISTER IVO FUK YOU LAAT JONGEN MET RUST KANKER VARKKEN

Plaats hier je handtekening door op de VINK IK LEUK knop te drukken en laat zien dat je TEGEN Martijn bent!

https://petities.nl/petitie/protest-tegen-vereniging-martijn
Voir la traduction

Protest tegen vereniging Martijn | petities.nl
petities.nl
Kortgeleden heeft de rechter besloten dat de vereniging van Martijn niet meer verboden is. Wij als Nederlanders zijn hier tegen!

Reageer
gravatar

ALGERIJNS FUK YOU FRED EN IVO
FUK DIE POLITIE SIE ZE HEBBEN RELATIE OPGEVOKT
FUK DIE JEUGD ZORG
2 MEID AL VERKRACHT EN VADER MAAG EENS NIET BIJ DE DEUR VAN ZIJN EX DTAAN VERBODEN DOOR POLITIE TERWIJ ZIJN KIND VERKRACHT AL

MINISTER PEDO ACHTER EENKIND 15 JAAR KANKER MINISTER EN KANKER KABINET

Reageer
gravatar

U heeft uw briefhoofd gewijzigd en uw VVD-licentie overeenkomstig aangepast bij de KvK? Wij van de NVH willen graag een lans breken voor meer spreektijd per patiënt: nu (op stopwatch) max. 10 minuten vanaf handdruk en plaatsnemen). Bent u als VVD bereid tot het loslaten (indien nodig) van deze EU-norm naar een bezoektijd van max. 12 minuten, 29 seconden en 30/100e voor basis-verzekerde patiënten? Uw partijgenote Edith Schippers houdt hierin beide poten stijf, zij geeft aan daartoe verplicht te zijn door bezuinigingsbeleid en vast-gelegde begrotingsnormen. Uit informele bronnen vernamen wij dat ook haar echtgenoot daar problemen mee heeft, buiten kantooruren. Daarover drie vragen: 1. Kunt u mevrouw Schippers in deze een wat soepeler houding doen aannemen?, 2. Kunt u Hans Wiegel bewegen tot een betere patiëntenzorg voor minvermogenden? en 3. Wat kost dat in geld of ‘natura’? We zien uit naar uw Memorie van Antwoord.

Reageer
gravatar

Ho, ho, nog even een nagekomen bericht. Ons bedrijf Lico (voluit: de lintjesconcurrent) biedt nu te(e)vens hofnarren en mannetjes (m/v) voor fraudes en andere vuile klusjes op topniveau.
Om deze reden hebben we dan ook de naam moeten veranderen in Laco International (voluit: de landsbestuur-concurrent).

Reageer
gravatar

De discussie over Frederik Teeven loopt langzaam ten einde; ik stel voor dat we hem onder een stolp zetten of ter preparatie aandienen bij een goede taxidermist. Ik ken er een die knap werk heeft geleverd met Hans Wiegel. Nu gebiedt de eerlijkheid mij toe te geven dat Hans al ruim voor zijn pensionering vaak een ‘opgezette’ indruk maakte, dat is een typische beroepsziekte bij VVD’ers, men maakt zich ‘dik’ voor het behoud van oneerlijk verworven en goed beschouwd oneigenlijke voorrechten.

Reageer
gravatar

So hee, poe hee. Wat een ziektes allemaal. En dan heeft Waarheid waarschijnlijk het koningslied nog niet gehoord, daar word je pas ziek van, al leidt het wel af van de Waarheid.

Reageer
gravatar

ALGERIJNS FUK YOU FRED EN IVO
FUK DIE POLITIE SIE ZE HEBBEN RELATIE OPGEVOKT
FUK DIE JEUGD ZORG
2 MEID AL VERKRACHT EN VADER MAAG EENS NIET BIJ DE DEUR VAN ZIJN EX DTAAN VERBODEN DOOR POLITIE TERWIJ ZIJN KIND VERKRACHT AL

IK HEB OOK EEN KIND KANKER NERDERLANDS
NI IK KOM VIA AUTORITIET ALGERIJE KANKER NEDERLANDS
SPECIAL ADVOCAAT
NOG ALGERIJNS DIE IS DOOD TUIS GEVONDEN HEB DOOR GEGEVEN VOOR POLITIE EN NOG BEGRAFENIS GEREGLD REINTEGRATIE JEUGD
ARI BOL STAAT GEWOON OP KRANT OPLICHTERS KANKENER NEDERLANDS
LAND ZONDER BESTUUR

Als het uiteindelijk moet betalen we de boete” (Draai 1) 3: “Ik trek niets ….. Fred teeven van de vvd doet er nog een schep boven op. KANKER NEDERLANDS
AGENT SCHIET GEWOON HOND NEER
RICHI 17 JAAR DOOD GESCHOTEN DOOR WRAAK
AGENT HOMO OMDAT RUCHI WIL GEEN SEX MET HEEM JALOEUS AGENT
17 JAAR OUD BUITELANDERS GEWOON DDO LIVE
WAT LULIG ZE GAAN ZIEK KOGEL ZOEKEN OP DE GROND
TERWIJ KOGEL HANGT BINEN LICHAAM VAN RICHI ZIEK NEDERLANDS

AGENT KWIJT WAPEN PANIEK OP TV OP KRANT
TERWIJ WAPEN LEGT IN DE LA IN BURAU POLITIE KANKER NEDERLANDS
DIE ZE ZIJN AGENT VAN VEILIGIED
DIE ZE ZIJN AGENT VAN TERREUR EN BOETEN

Reageer
gravatar

TIP:VAN AKGERIJNS DIPLOMA VAB BEVEILIGING 2
FUK YOU Fred Teeven MET IVO EN NOG DIE KABINET
OPROTOP Fred met jou ziekt nederlands

ik heb kind al vanaf 6 jaar niet gezien
MISHANDELAAR MARTELAREN MORDINAREN
ARI BOL OPLICHTERS STAAT OP KRANT
LAND ZONDER BESTUUR

JUNGEL LAND VAN SPEL GOED Fred KLIEN HARY POTER IS DE ZONJES VAN J.P. Balkenende carnaval vieren NEDERLANDS

Wie illegaal in Nederland is, moet een boete kunnen krijgen van maximaal 3900 euro. Dat wil staatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie, meldt RTL … rss DFT; Winst en omzet Microsoft omhoog · Winst en omzet .

Reageer
gravatar

Wie illegaal in Nederland is, moet een boete kunnen krijgen van maximaal 3900 euro. Dat wil staatssecretaris Fred Teeven van Veiligheid en Justitie, meldt RTL … rss DFT; Winst en omzet Microsoft omhoog · Winst en omzet .

IK BEN ALGERIJNS AFKOMST
10 JAAR IN NEDERLAND VOOR NIKS
ZIEK 10 JAAR GEWEEST
GA IK EENS NIET NAAR ARTS
WARROM KIJK ZWART LIJST ARTS
http://www.zwartelijstartsen.nl

HIER BEWIJS DAT GEEN VERTROWEN IN NEDERLAND OOK ZIEK ARTS
BETAL IK 170 EURO VOOR NIKS

WAT DENK JIJ PISICHAITER
MENEER HOOR JIJ GELUID ZIEK NEDERLANDS

beschrijft slachtoffers van medische fouten als “indringers in de spreekkamer”
en “besmettelijke zaken, die de mensheid schaden”, Medisch Contact 27 mei 2009.
nadere informatie via: [email protected]

art 225
Fraude, door vermelding van onjuiste of onvolledige informatie in medische of verpleegkundige dossiers

art 225
Fraude door het indienen van onjuiste of onterechte declaraties

art 255
het achterlaten van een hulpbehoevende in nood tot wiens verzorging men door overeenkomst of wet verplicht is :
hij die opzettelijk iemand tot wiens onderhoud, verpleging of verzorging hij krachtens wet of overeenkomst verplicht is, in een hulpeloze toestand brengt of laat, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste 2 jaren of geldboete van de vierde categorie.

J.P. Balkenende
Voormalig Minister-President van Nederland van 2002-2010. Weigerde gedurende zijn gehele ambtsperiode om de positie van slachtoffers van medische fouten te verbeteren. Ging wel carnaval vieren, maar had geen tijd voor overleg met vertegenwoordigers van SIN-NL en IEU-Alliance.

G. Blijham
Arts,tot 1-1-2009 voorzitter raad van bestuur UMC Utrecht. Per 1-12-2009 lid Raad van Toezicht Academisch Ziekenhuis Maastricht. Ook voorzitter Raad van Toezicht ziekenhuis Groene Hart, Gouda. Weigert de positie van slachtoffers van medische fouten concreet te verbeteren en continueert dagelijkse mishandeling van de slachtoffers/nabestaanden

P. Holland
Tot 1 januari 2009 voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Geneeskunst, 33.000 leden tellend, en arts. Weigert de positie van slachtoffers van medische fouten concreet te verbeteren en continueert dagelijkse mishandeling van de slachtoffers/nabestaanden. Weigert ieder overleg.

Reageer
gravatar

Laten we in Teevenstijl blijven, heer Jeettje.
Ministers Ivo en Edith, mag de leeftijdslimiet voor alcohol wat omhoog?

gravatar

Boetes met een strafrechtelijke grondslag zijn bijvoorbeeld de boetes die een 900 EURO Aaah, Fred Teeven,
staatssecretaris van Justitie

‘Boetes met 20 procent omhoog’
15-11-2007 schreef: Boetes met 20 procent omhoog …. de plannen van onder meer VVD’er Fred Teeven ‘onwenselijk en onnodig’

Doe die aars omhoog, ik wil neuqen. 26 February 2013 … 17:19 Twijfels over positie Fred Teeven.

Reageer
gravatar

BWH heeft schoolgemaakt. Do I smell a rat? Is dit een TBS-er op proefverlof of maken wij de eerste levenstekenen mee van een nieuw anarchistisch front? Achter de vele “kanker” referenties kan echter ook een AA (Allochtone ADO’er) worden vermoed die het lezen en schrijven voldoende machtig werd om aan de lokale ‘Kankâh’ inburgeringsnorm te voldoen.

gravatar

Fred Teeven HEEFT PTSS
ZONDER PAPIEREN MOET 2300 EURO BOETEN BETALEN BLACHELIJK
GEWOON ZIEK NEDERLANDS

GELD MAKKEN JUSTITIE EN VEILGEHIED MET BOETEN BETALEN HOOG BOETEN
MAKELIJK GELD
10 JAAR HEB IN NEDERLAND
HOE ZIJN NEDERLANDS GEVAARLIJK
LAND OPGEBOUWD AL JAREN
SINDS DE EURO LAND KAPOT HELMAAL KAPOT
KAPITALISM NEDERLANDS FATSOENEN
POLITIE TERREUR VEILEIGHIED

Schippers: boetes voedselfraude omhoog van 4.500 naar 78.000 euro Het … Teeven overleeft Kamerdebat: meerderheid voor aanblijven Fred Teeven mag blijven
nog meer nederland veilighied kapot makken

politie schiet dakloos in hoofd
politie neem wraak teggen jongen 17 dood
anass gevonden in bos dood door pedofiel
politie zgent zijn wapen kwijt terwij wapen leeg in de la slapen

politie Fred Teeven tereur nederlands
WAT DENK JIJ IVO IS ERGER

Ware liefde kost vrouw 2300 euro’ … “Mannen betalen dan wellicht vaker tijdens de date, het toont aan dat vrouwen achter de schermen.

Kamerlid Fred Teeven: … Vinden wij ook Fred! … Puure geld klopperij.. zelfde als met sigaretten, die prijzen blijven alleen maar omhoog gaan.

Reageer
gravatar

Fred Teeven moet weg
heeft nederland veikighied kapot gemaakt

Reageer
gravatar

Laten we niet te streng oordelen over Fred Teeven; hij is jarenlang m.i. volkomen onterecht omhoog geschreven in hallelujah-artikelen door een a-kritische vaderlandse pers en nu wordt hij snelrechtelijk veroordeeld om één dode: Dolmatov. Opstelten blijft onbegrijpelijkerwijs buiten alle commotie; hij is -als minister- toch juridisch eind-verantwoordelijke? En is de IND niet een dienst van Justitie?

Reageer
gravatar

Dat is een kwestie van enerzijds anderzijds, Heer van Heeden, huishoudend apotheekarts: als men een waxinelichtje naar een verguld voertuig gooit dan hangt de strafmaat alleen maar af of het waxinelichtje was aangestoken of niet, maar gestraft wordt er.
En als men een schreeuw slaakt op de Dam, wordt men zonder vorm van proces in een psychiatrische opvang gekeild.

Ik begrijp best dat in deze tijden van klassenjustitie het lastig is een passende straf voor een Staatssecretaris te bedenken, maar een rondleiding door de Gevangenpoort -nota bene vlak om de hoek- zou de creativiteit kunnen aanwakkeren, toch?

gravatar

Crime-fighter Fred ‘Flintstone’ Teeven is tegelijkertijd zowel het bindmiddel van Nederlandse deelname aan Interpol; we doen daarin mee (dankzij hem en Willem Holleeder) met anderhalve man en een paardenkop, als de splijtzwam binnen de VVD-gelederen. Daarbij is hij volstrekt niet ééndimensionaal: National Geographic is bezig met een documentaire over deze unieke Plying & Lying Dutchman: “The world according to Redneck Fred” in 3-ADHD.

gravatar

Ja, justitie is een en al ceremonieel. Dan past zo’n ceremoniele rol prima. En we kunnen voorlopig weer even vooruit met de ceremoniele rapporten en ceremoniele afschuw. Gelukkig dat de asielzoekers zo prima meespelen. Tenten opzetten, spandoeken. Jammer als het even misgaat, maar dan snap je Nederland gewoon niet, toch?

Reageer
gravatar

Op een gegeven moment wordt er door heen gekeken en is al het theater bedoeld voor kinderen die nog in de baarmoeder zitten, er moet ook een keer daadwillend worden opgetreden.

gravatar

Toen wij klein waren had je liberalen en socialisten, nu hebben we Halbe en Diederik. Teeven is de enige die de rotzooi kan opruimen, net zo´n drogreden als destijds de bankdirecteuren een hoog salaris geven omdat ze anders naar het buitenland zouden vertrekken. Hoeveel handtekeningen zijn er nodig voor een burgerinitiatief om nieuwe verkiezingen uit te schrijven?

Reageer
gravatar

Ach, Dolmatov vertegenwoordigt toch geen electoraat en hij was beslist niet de eerste asielzoeker die zich suïcideerde in onze, bureaucratisch gedefinieerde, oase van vrijheid. Ik heb ruim 10 jaar de vluchtelingenindustrie van dichtbij meegemaakt; ik ken de ins en (black)outs van de IND en Justitie van nabij. Uit alle confrontaties bleef mij één les bij: de Overheid heeft ALTIJD gelijk, ook als zij bewust fouten maakt. Teeven is in goed gezelschap; zijn voor-gangster en dominatrix Rita Verdonk en de volstrekt unieke Hilbrand Nawijn (beide afkomstig uit het Gevangeniswezen) en Jo (Mauro) Leers hebben hem de fijne kneepjes van Het Vak geleerd. Teeven is als crimefighter gepokt en gemazeld uit de gevechten met de CRI-top en Holleeder tevoorschijn gekomen. Ook nu zal hij weer uit zijn as herrijzen, zijn grote voorbeeld is hierin Jack (Phoenix) de Vries die weer braaf in allerlei TV-programma’s zijn frontprofiel en zijn immanente ministeriabiliteit toont. Want als een wegens gebrek aan gewicht omhooggevallen dorps-politicus als Mark Rutte het tot MP kan brengen, waarom dan Fred niet tot Minister van Justitie? Wanneer gaat Ivo O. trouwens met pré-pensioen?

Reageer
gravatar

Het wordt tijd dat Joop van den Ende er een goede regisseur op zet. Dus niet op zijn nachtkastje, want dat staat al vol met tassen met zwart geld sinds de bankenaffaire op Cyprus. Nee, op het kabinet dus.

gravatar

Ja ho nou!
We krijgen op 30 april al een shift in verbindende factor, die weer duurder uit zal vallen dan begroot zoals alles war de Overheid aanpakt, en dan nu nog een?

Hallo, het is crisis hoor: dit is niet meer op te brengen. Het land is gewoon te klein voor al die verbindingen; dat geeft alleen maar files.

Reageer
gravatar

Laten we meer Russische dissidenten binnenhalen in Nederland, heer Jeettje, en ze een auto geven als welkomstgeschenk. Dat zal beslist gaan schelen in de filedruk. Als Poetin zelf overkomt krijgt ie een tank met privé boordschutter, scheelt ook weer aan het wegenonderhoud.

gravatar

Het wordt tijd voor de introductie van HNV, Het Nieuwe Verbinden, dat gewoon vanuit huis kan. Dat scheelt files, en verbinden begint bij jezelf, dus dat kan keurig van achter de geraniums.

gravatar

…. aan de andere kant kan het best vermakelijk zijn om WimLex en Fred te zien kibbelen over wie nou het lintje als eerste door mag knippen om daarna als dollen naar de auto te spurten op weg naar het volgende lintje ….

gravatar

Volgens mij komt Rutte ook voor een ceremoniële functie in aanmerking.
We kunnen een democratisch proces instellen waarin een politicus alleen een niet ceremoniële functie krijgt als hij beloften doet die waar te maken zijn.

Reageer
gravatar

Is inderdaad een mogelijkheid, echter
we kunnen hem ook de mogelijkheid geven om in plaats van beloften wensen te uiten, zodat alles wat niet ten uitvoer gebracht kan worden door anderen kan worden oppgepakt om alles wat niet mogelijk is, op een andere wijze te benaderen waardoor alles de mist ingaat totdat deze weer opgetrokken is.