André Kuipers meldt zich af voor schaatskampioenschap Heerenveen

“Het trainingsschema valt niet meer te combineren met mijn huidige werkzaamheden. Ik heb echt een inschattingsfout gemaakt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat iemand van ONZE belastingcenten naar de maan gaat, da’s nog tot hier aan toe! Maar als ie denkt te kunnen trainen voor het All-Round schaatskampioenschap op de maan, dan moet die persoon daar gewoon blijven!

Reageer
gravatar

Waarom zou iemand NIET even een rondje om de maan mogen schaatsen en wordt half Nederland (inclusief anderhalf Friesland!) half gek van enthousiasme als de idioten naar Friesland gaan om daar een belachelijke tocht te schaatsen tussen alle dorpjes daar, die zich inbeelden? ‘Stad’ te zijn

gravatar

Om precies te zijn: negentien €-cent per ons, per kilometer. (Hij schijnt iets van 97000 kilogram mee te hebben, heb ik gezien van iemand die het gehoord heeft)

gravatar

En iedereen denkt dan meteen dat dat een fout was. Dat zeiden ze zelfs op het nieuws vanmorgen! Maar ik heb het nagezocht en André zweefde op dat moment nét iets ten oosten van de datumgrens boven de Stille Oceaan. Hij had dus gelijk!

gravatar

JAMMER DAT ANDRÉ NIET MEEDOET! HIJ IS ALTIJD HEEL GOED IN HET ZWIEREN EN ZWAAIEN!

ACH JA! HIJ KAN IN IEDER GEVAL ZIJN BAANTJES OM DE AARDE NOG TREKKEN!!!

Reageer
gravatar

Nou ja zeg. Eerst op kosten van de hardwerkende belastingbetaler het kerstdiner ontlopen en nou ook nog dit??
Daar werk ik niet hard voor: straks heeft die gozer ook nog een excuus om met pasen geen eieren te zoeken.

Reageer