Shutterstock / Roman Samokhin

Shutterstock / Roman Samokhin

Mooiweerschaatster heeft nog nooit geschaatst

Voor de 31-jarige Kayleigh uit Venray is het nog altijd wachten op een eerste keer schaatsen. Kayleigh is een echte mooiweerschaatster en heeft dus nog nooit op het ijs gestaan: “Ik denk echt dat ik er aanleg voor heb.”

“Die noren liggen al jaren stof te happen op zolder, klaar om gebruikt te worden”, zegt Kayleigh. “Maar zodra de sloten en plassen bedekt zijn met een goede laag ijs, is het mij te koud. Moet ik handschoenen dragen en een muts. Dan ga je mij niet buiten zien.”

De geboren Limburgse is hoopvol dat ze ergens in de aankomende 25 jaar haar opwachting op het ijs kan maken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *