Shutterstock / OlenaPalaguta

Shutterstock / OlenaPalaguta

Nieuwe romcom heeft vrouw die al kan schaatsen

De nieuwe film ‘Heart of Ice’ heeft romcomgeschiedenis geschreven: de vrouw in de hoofdrol kan al schaatsen.

Jessica moet met aartsvijand Chris op IJsland op zoek naar de ring van haar oma. Hoe het verhaal afloopt is nog onduidelijk, maar in de trailer is te zien dat Jessica zonder hulp naar de overkant van een bevroren meer schaatst.

“Eerst wilde ik dat ze alleen aan de hand van Chris het ijs op zou durven en gewoon van hem zou leren hoe je je evenwicht bewaart, maar tijdens de eerste take deed de actrice per ongeluk zelfstandig pootje over. Ik werd boos natuurlijk, dat stond niet in het scenario”, aldus de regisseur.

Het liep anders. “Ik dacht: misschien kan het wel wat spanning toevoegen als hij achter haar aan moet. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jonge meiden zich herkennen in Jessica en denken: wauw, ik heb kans op een partner, ook als ik wel kan schaatsen! Verder is ze gewoon likeable gebleven hoor, ze struikelt voortdurend.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *