NOS

NOS

Spektakel in Thialf moeilijk te volgen door irritante schaatsgeluiden

Wat een spektakel in Thialf afgelopen weekend: de romantische beelden van de tortelduifjes Jutta Leerdam en haar Amerikaanse vriend Jake Paul. Enige smetje op de dag waren de irritante schaatsgeluiden, waardoor het soms moeilijker te volgen was.

“De startschoten, het geklap van de schaatsen en het gejuich van de tribunes bij wereldrecords of snelle rondetijden. Het zorgde allemaal voor afleiding van waar het echt om draait: het gekroel tussen Jutta en Jake op de tribune”, zegt een trouwe fan van het stel. “Beetje flauw dat die schaatsers de aandacht lijken op te willen eisen met hun flitsende pakken.”

Balen voor de fans: de volgende ronde zal alleen maar nog moeilijker te volgen zijn. Voor de grote finale heeft het verliefde stel Thialf verruild voor een hotelkamer. “Helaas heeft geen enkele nieuwszender daar de uitzendrechten van kunnen krijgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *