Globaal Nieuws: Marijke Helwegen gaat door met kernwapenprogramma

Marijke Helwegen werd bekend als het gezicht van de cosmetische chirurgie in Nederland en societyvrouw van het jaar 2005. Onlangs raakte ze echter in de problemen vanwege haar kernwapenprogramma. De Verenigde Naties heeft Helwegen nu zelfs gesommeerd om haar nucleaire ambities te staken. In een exclusief interview bij Globaal Nieuws vertelt ze haar kant van het verhaal.

[powerpress]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Globaal Nieuws van de Speld presenteert dit keer Marijke Helwegen in een extra lange uitzending zonder haar gezicht te tonen, zodat de luisteraars de gevolgen van haar nucleaire proeven niet kunnen zien. Dat kan echt niet voor een nieuwsvoorziener die pretendeert objectief te zijn.

Reageer
gravatar

Eindelijk Marijke zelf eens als nuchtere Nederlandse aan het woord over haar kernwapenprogramma. Dit zit toch wel tegen het niveau van prof. dr. Bert Bokhoven aan -die ik over deze kwestie ook uitvoerig aan het woord zou willen horen maar men kan niet alles hebben-, graag meer van deze interviews met deze immer charmante en zeer ter zake kundige dame!

Reageer
gravatar

Marijke legt uit dat je de angst voor haar kernwapen liefhebberij niet moet worden verward met de angst voor kernenergie Hilarisch!!

Reageer
gravatar

Marijke van Helwegen én Humberto Tan houden er een kernwapenprogramma op na?? Schokkend! Iedereen weet toch dat het erop nahouden van programma’s voorbehouden is aan de publieke omroep. Ik sta volledig achter de VN als het gaat om het opleggen van sancties!

Reageer
gravatar

Eigenlijk mag ik het niet zeggen, maar ik ben een fan van deze vrouw; dit mens heeft humor en zelfrelativering. Zoals ze belangeloos meewerkt aan de hoortest bij Schoonenberg en haar hoorleeftijd van 61 op 19 waardeert, kostelijk. En haar aanwezigheid op society-parties in de P.C. Hooftstraat en omstreken .. zonder script! … buitengewoon verfrissend.
Ze had een ideale partner geweest voor “Mijnheer Dröge”. Dat ze nu in nucleaire sferen gaat; het zij haar gegund. Ze is immers allang de nucleus van onze feestvierende elite. Dus vooruit; een waterstofbommetje meer of minder op zolder, maakt toch niets meer uit, nu we 21 oktober a.s. definitief “uit de ether” gaan? Marijke: gewoon dóórgaan zou Barry Stevens zeggen.

Reageer